Voda koju pije maca

Carli nece da pije vodu iz svoje posude iako mu vise puta dnevno sipam svezu, vec se penje na lavabo u kupatilu i lize vodu sa cesme. Pustim mu mali mlaz i on se prvo napije vode a posle se igra sa mlazom vode, udara ga sapom. Sav se iskvasi ali to njemu ne smeta. Jos nisam videla macku koja toliko voli da se kvasi. Cesto kada se tusiram hoce da udje i u kadu.Prosto obozava vodu. Kad je bio mali pokusavala sam da ga kaznim prskaljkom ali to njemu nikada nije smetalo da nastavi da radi ono sto hoce.

MOj macak cak ni ne pije vodu,samo mleko,jel to lose za njegovo zdravlje??

Moj pokojni mačak je hteo samo mleko.. i pitala sam veta, on je rekao ako dobro podnosi mleko, neka ga pije, onda nema potrebe za vodom.
Ali ovoj dvojici sadašnjih mačora mleko ne dajem, jer jedan od njih dvojice baš ima osetljiv stomak... piju vodu ko ludi. Možda bi pomoglo da mu na par dana skloniš mleko.. onda bi pio vodu.

Moj pokojni mačak je hteo samo mleko.. i pitala sam veta, on je rekao ako dobro podnosi mleko, neka ga pije, onda nema potrebe za vodom.
Ali ovoj dvojici sadašnjih mačora mleko ne dajem, jer jedan od njih dvojice baš ima osetljiv stomak... piju vodu ko ludi. Možda bi pomoglo da mu na par dana skloniš mleko.. onda bi pio vodu.

POkusala sam ali nece vodu ni da lizne....a mleko obozava i dobro podnosi,ne vidim nikakve lose reakcije :think:

Back