billy_THE_kid Primećen član Banovan Poruka 929 26.01.2006. u 16:54 - Vlast stimulise belu kugu #51 Prenesite onoj picki komodoru, da cu ga traziti dok ga ne nadjem sa mnom da se zajebavas??? pedercino smrdljiva saznaces ko sam
Prenesite onoj picki komodoru, da cu ga traziti dok ga ne nadjem sa mnom da se zajebavas??? pedercino smrdljiva saznaces ko sam
eremita Zaslužan član Poruka 117.177 26.01.2006. u 22:36 - Vlast stimulise belu kugu #52 billy_THE_kid: Prenesite onoj picki komodoru, da cu ga traziti dok ga ne nadjem sa mnom da se zajebavas??? pedercino smrdljiva saznaces ko sam Kliknite za proširenje... Је л' ? Ако не бираш ни речи, ни минимум пристојности када се "тучеш" са неистомишљеницима - мораш бити спреман на 'мило за драго' .
billy_THE_kid: Prenesite onoj picki komodoru, da cu ga traziti dok ga ne nadjem sa mnom da se zajebavas??? pedercino smrdljiva saznaces ko sam Kliknite za proširenje... Је л' ? Ако не бираш ни речи, ни минимум пристојности када се "тучеш" са неистомишљеницима - мораш бити спреман на 'мило за драго' .