Vlast spala na 17.000 „lojalista“: Propast „najvećeg mitinga ikad“ dokazala da Vučiću ne pomažu ni roštilj, Aca Lukas i organizovani prevoz

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Joj, kako vam krivo kad vam niko ne poklanja pažnju, odmah komentarišete. Kompleksi su čudo.
Pa čudno mi je,znaš?Baš čudno da niko ništa ne komentariše u vezi one moje objave gde vidimo "masu" nezadovoljnih mladih ljudi željnih nereda.Htedoh reći promena.

Svi ti verujemo.
Ne treba. Nemam od toga nikakve koristi. Kada odem u prodavnicu oderu mi kozu sa ledja, a izadjem sa dve kese. Prakticno sam kupio nista. I pre i posle proteta i blokada.
Tako da od necijeg verovanja nemam nista .

Vi siromašni ćutite i trpite, a bogataška deca skaču protiv VučIera
To sto govoris nema veze sa zivotom. Protiv vlasti i trenutne situacije se buni svako ko nije zadovoljan. Vecina cuti, nije im do politike. NVO i opozocija kmeci i arlauce po ceo dan jel su za to debelo placeni. Majka dvoje dece koja radi za minimalac nema vremena da dangubi po protestima nego radi prekovremeno da prehrani porodicu. I na svu muku oni kojima je sve obezbedjeno joj zagorcavaju zivot sto sroji zaglavljena u precozu nekoliko sati. A to nije normalno.
Vlada i dalje radi normalno. Njih niko nije blokirao , a njih zelite da promenite.
Imam utisak kada slomis nogu ti ides kod manikira? Ne razumem tvoje pitanje nacin razmisljanja. To je potpuni gubitak vremena. Protesti i blokade treba da budu mnogo efikasniji. Jel ta nesrecna majka vise od vas zeli neku promenu jer joj je dokurci.. ispada da samo blokiramo sami sebe.
Lepo vam kazem , sedi Vucic i smeje vam se ... i treba...

Back