PAWLLE
Poznat
- Poruka
- 8.827
kompletni IDIOTI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je neko bio na tom koncertu? Subotičani?
Nisu je ignorisali na žalost. Ja sam doživela da mi je jedna poznanica rekla kako nije mogla da propusti tu "divu" u Subotici i kako lepo pevaNadam se da su subotičani gospodski ignorisali tu gownuriju.

pokazati im pravac za nazad i nogu u dupe kao i njojDobro, i šta s tim ljudima i tehnikom?
greoteNisu je ignorisali na žalost. Ja sam doživela da mi je jedna poznanica rekla kako nije mogla da propusti tu "divu" u Subotici i kako lepo peva![]()
jasnoNe bih dalje da komentarišem. Vremena se menjaju...na gore
E baš "lepo" peva.Nisu je ignorisali na žalost. Ja sam doživela da mi je jedna poznanica rekla kako nije mogla da propusti tu "divu" u Subotici i kako lepo peva![]()
to je nakarada i zlo ovog drustva. proizovd devedesetih i stranputice, pinka granda i ostalih debilana.E baš "lepo" peva.
Jednom sam morao prisilno da je slušam celo veče negde na Crnogorskom primorju. Na moju nesreću izgleda da je tad baš rešila da pošteno odradi tezgu pa je to trajalo i trajalo ... nikad kraja.
Pazi, svakojakih pojava ima svuda u svetu. Ovde je pre svega problem u tome što to država plaća. Za svoje pare neka peva šta hoće i neka je sluša kome se sviđa. Ali ovde se radi o parama svih, dakle i mojim i tvojim.to je nakarada i zlo ovog drustva. proizovd devedesetih i stranputice, pinka granda i ostalih debilana.
ona je tipicini nesoj i sljam sa dna kace u svakom pgoledu. a vidim da voli da drzi toboz morlanu pridiku... ko o cemu k.urva o postenju...
ako zaista postoje njeni fanovi , sve to treba na posmatranje. a da je normalnog drustva ovakve nuspojave bi odavno bile na margini i u zapecku...
da ne govorimo o doceku nove godine i tim parama, onoj skandaloznosti kad se gola za docek kliberi po beogradu u toboz spektaklu...Pazi, svakojakih pojava ima svuda u svetu. Ovde je pre svega problem u tome što to država plaća. Za svoje pare neka peva šta hoće i neka je sluša kome se sviđa. Ali ovde se radi o parama svih, dakle i mojim i tvojim.
Yebeš ti to ako mora cenzura kako bi se ljudi naučili da ne slušaju budalaštine.da ne govorimo o doceku nove godine i tim parama, onoj skandaloznosti kad se gola za docek kliberi po beogradu u toboz spektaklu...
cenzura je nesto sto opet mora da zazivi
Pa zapad je svet i zatrovao na pojmu slobode u svemu, tj demokratijeYebeš ti to ako mora cenzura kako bi se ljudi naučili da ne slušaju budalaštine.
Demokratija nije sloboda u svemu, a cenzura ... nemoj molim te.Pa zapad je svet i zatrovao na pojmu slobode u svemu, tj demokratije
Razne bolesti isplivale
Zato je cenzura majka
цензура него шта.Demokratija nije sloboda u svemu, a cenzura ... nemoj molim te.
Ni ja ih ne volim, ali eto, široke narodne mase, slobodna volja i tako to.прво би цензуром угасио скоро све емисије тв пинк...