Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U prednjim sobama imamo problem sa kondenzaciona vlagom a u dnevnoj sa kapilarnom. Stavljen je izolacija i fasada, stiropor na tavanu , aspirator u kuhinji , novi PVC prozori, kupljen isusivač vazduha i apsorberi vlage i prošle godine kupila Stop kondenz i namazala ali nepomaze, krećemo sa kupolom koji greje zid i opet se pojavljuje inače pre mesec dana sam prala sve zidove sa varikinom i sodom bikarbonom. I opet počinje da se pojavljuje+1
slusam
Budj,uopste ne treba da se pere,vec da se brise suvom krpom.U prednjim sobama imamo problem sa kondenzaciona vlagom a u dnevnoj sa kapilarnom. Stavljen je izolacija i fasada, stiropor na tavanu , aspirator u kuhinji , novi PVC prozori, kupljen isusivač vazduha i apsorberi vlage i prošle godine kupila Stop kondenz i namazala ali nepomaze, krećemo sa kupolom koji greje zid i opet se pojavljuje inače pre mesec dana sam prala sve zidove sa varikinom i sodom bikarbonom. I opet počinje da se pojavljuje
Zar se onda nerasprsuju spore budji i još više ga imaBudj,uopste ne treba da se pere,vec da se brise suvom krpom.
koliko vode skupi isusivac dnevno?U prednjim sobama imamo problem sa kondenzaciona vlagom a u dnevnoj sa kapilarnom. Stavljen je izolacija i fasada, stiropor na tavanu , aspirator u kuhinji , novi PVC prozori, kupljen isusivač vazduha i apsorberi vlage i prošle godine kupila Stop kondenz i namazala ali nepomaze, krećemo sa kupolom koji greje zid i opet se pojavljuje inače pre mesec dana sam prala sve zidove sa varikinom i sodom bikarbonom. I opet počinje da se pojavljuje
Danas je u 1 sobi bio 2h i u drugoj 2h skupio je 3l vodekoliko vode skupi isusivac dnevno?
imas merac za vlagu?
sa pvc prozorima imam vise vlage neko s onim sto su 'zvirnjali'
ne znam da li ovde ima one upijajuce granule za wc za macke, one skupljaju vlagu - staviti u staru zensku najlon carapu i staviti da visi u ormanu. menjati s vremena na vreme.Sad sam se setila daje nama vlaga u ormaru u spavaćoj sobi i samo tamo nadnu ormara poludeču jerbo kad stavim bilo šta tamo nadno sve smrdi po vlazi moj je Zoki stavo svoju lepu košulju tamo i kad smo išli kod komšija sav je smrdeo po vlazi probala sam daga naparfemišem ali džabe i dalje se ćulo ipak smo se dobro proveli komšinica je skuvala mnogo lep paprikaš iza desert baklave a komšija je imo lepu domaću rakiju šljivovicu
Hvala probaču moja komšinica Nevenka mije rekla da stavim pirinač u čarapu i da če da upije vlagu ali nije pomoglo necerovatno da samo natom mestu ima vlage ali pitaću u prodavnici ako imaju te granule možda če one da reše situasijune znam da li ovde ima one upijajuce granule za wc za macke, one skupljaju vlagu - staviti u staru zensku najlon carapu i staviti da visi u ormanu. menjati s vremena na vreme.
ne znam da li ovde ima one upijajuce granule za wc za macke, one skupljaju vlagu - staviti u staru zensku najlon carapu i staviti da visi u ormanu. menjati s vremena na vreme
I ja sam stavljala pirinač u čarapu , nije pomogloHvala probaču moja komšinica Nevenka mije rekla da stavim pirinač u čarapu i da če da upije vlagu ali nije pomoglo necerovatno da samo natom mestu ima vlage ali pitaću u prodavnici ako imaju te granule možda če one da reše situasiju
Nekad su postovi poput ovog tvog napisanog bili sa ruzicastim slovima ako se dobro secamSad sam se setila daje nama vlaga u ormaru u spavaćoj sobi i samo tamo nadnu ormara poludeču jerbo kad stavim bilo šta tamo nadno sve smrdi po vlazi moj je Zoki stavo svoju lepu košulju tamo i kad smo išli kod komšija sav je smrdeo po vlazi probala sam daga naparfemišem ali džabe i dalje se ćulo ipak smo se dobro proveli komšinica je skuvala mnogo lep paprikaš iza desert baklave a komšija je imo lepu domaću rakiju šljivovicu
A ti bi deda romantiku nema roza to može samo Zoran da dobijeNekad su postovi poput ovog tvog napisanog bili sa ruzicastim slovima ako se dobro secam![]()
U prednjim sobama imamo problem sa kondenzaciona vlagom a u dnevnoj sa kapilarnom. Stavljen je izolacija i fasada, stiropor na tavanu , aspirator u kuhinji , novi PVC prozori, kupljen isusivač vazduha i apsorberi vlage i prošle godine kupila Stop kondenz i namazala ali nepomaze, krećemo sa kupolom koji greje zid i opet se pojavljuje inače pre mesec dana sam prala sve zidove sa varikinom i sodom bikarbonom. I opet počinje da se pojavljuje
vise vlage ce pokupiti so, nego pirinac (ako ce pirinac ista upiti na sobnoj temperaturi)I ja sam stavljala pirinač u čarapu , nije pomoglo
ima i parfimisanihHvala probaču moja komšinica Nevenka mije rekla da stavim pirinač u čarapu i da če da upije vlagu ali nije pomoglo necerovatno da samo natom mestu ima vlage ali pitaću u prodavnici ako imaju te granule možda če one da reše situasiju
Centralno na gas nameštena temperatura na 21, pojavljuje se kondenz na vratima u hodnikuČime se greješ i da li se pojavljuje kondenz na prozorima?
Centralno na gas nameštena temperatura na 21, pojavljuje se kondenz na vratima u hodniku
gde se lozi gas? u okviru stana ili van?Centralno na gas nameštena temperatura na 21, pojavljuje se kondenz na vratima u hodniku
Ne,sa suvom krpom susis vlagu,ali ne odjednom,ali svaki put bude manje dok ne izadje iz zida.Vi ste imali vlagu u kuci i pre spoljasnje izolacije i onda ce vlaga ulaziti unutra,ali je nikako ne treba cistiti vlaznom krpom,jer se vlaga vlaca u zid i ponovo izlazi.Ovak suvom krpom vremenski ce nestati,ako je dobra izolacija s polja.Ponekada kada se kuva,ili postoji neka para,treba otvoriti malo prozor da ta vlaga izlazi napolje.Zar se onda nerasprsuju spore budji i još više ga ima
Danas je u 1 sobi bio 2h i u drugoj 2h skupio je 3l vode
Napolju je sistem za gasgde se lozi gas? u okviru stana ili van?
To je puno vlage.
Da ste na nekom drugom mestu (moru na primer) pa da razumem.
Da ne curi negde neka cev ipak? Ili neka voda udara u zid