Vladko Macek

Tvoj post 164 :
15.aprila 1941 formina vlada Ndh
11.maj 1941 zabrana rada politickim partijama HSS je zabranjen.
Tvoj zakljucak
toliko o tome kako macek i njegov hss nije podrzao i ucestvovao u usraskoj pavelicevoj vladi
:hahaha:
Daj dokaze da je Macek podrzavao i ucestvovao u ustaskoj vladi !!!!
"Noću između 27. i 28. travnja 1941. u Prgomelju, Gudovcu i drugim selima u okolini Bjelovara naoružani ustaše i pripadnici Mačekove Hrvatske seljačke zaštite...."
ето можемо даље.

Opet falsifikujes ti, daj tacnu stranicu knjige.
Ti tvrdis kako je Macek bio sa ustasama, i kako se podrzavao ustaskih nacela, a sada se sam sebi cudis i pitas kada si ti to pisao ?
:rotf:
dobro , tri puta sam te pitao isto tj da citiras tu moju poruku koju komentarises i toga nema,
da ne duzimo opet si pokusao da falsifikujes i slagao si da sam ja nesto napisao sto naravno nije tacno,
dokle bre te budalastine :maramica:
ti si od te mrznje prema srbima i srbiji i obnevideo, :mazi:
pa stavio sam ti i tekst i fotku iz knjige na kojoj se vidi i koja je stranica i ti to citiras u poruci,
sta ti sad nije jasno :cepanje:
31 stranica knjige sa tog linka koji si ti postavio http://znaci.net/00003/680.pdf

ni KITI.png

Tvoj post 164 :
Tvoj zakljucak
toliko o tome kako macek i njegov hss nije podrzao i ucestvovao u usraskoj pavelicevoj vladi
:hahaha:
Daj dokaze da je Macek podrzavao i ucestvovao u ustaskoj vladi !!!!
dakle idemo redom, jer si opet pao na pokusaju falsifikata:cepanje:
prvo si tvrdio da sam ja napisao
"Macek ucestvuje u radu Ndh, i gde se vodi ustaskim nacelima "

drugo
si tvrdio da sam ja napisao
"naredjenje maceka da hss ubijaju srbe "

i sad si kao dokaz da sam ja to uradio ukazao na post 164, a koji je bio odgovor na tvoje budalastine ...
HSS je zabranjen, i svi bivsi clanovi nastupaju u svoje licno ime , jer HSS nije nastavio da deluje legalno i da sprovodi svoj program.
moj post 164 kao odgovor na to gore sto si ti napisao i sto sam citirao
https://forum.krstarica.com/threads/vladko-macek.905512/page-7#post-39913688
exxxpertisto vrati se nazad u osnovnu skolu za usrase male i proveri kad je formirana vlada ndh
15 travanjnjnj
a kad su ujka pavelic i ujna kvaternik zabranili rad svim strankama
"odredbom ministarstva unutarnjih poslova NDH 11. lipnja 1941. godine kada se zabranjuje djelovanje svih bivših političkih stranaka te njihovih tvorevina."
toliko o tome kako macek i njegov hss nije podrzao i ucestvovao u usraskoj pavelicevoj vladi:mazi:
pa covece , ti opet po starom, stvarno je vreme da dajes nekom pametnijem da ti prevodi to sto citas i komentarises :cepanje:
dakle ovo gore sto si ti postavio kao dokaz , ne znam cega ali svakako ne one budalastine koje si predhodno pisao tvrdeci da sam ja to napisao tj

:mazi::mazi::mazi:

dakle idemo redom, jer si opet pao na pokusaju falsifikata:cepanje:
prvo si tvrdio da sam ja napisao

drugo
si tvrdio da sam ja napisao

i sad si kao dokaz da sam ja to uradio ukazao na post 164, a koji je bio odgovor na tvoje budalastine ...

moj post 164 kao odgovor na to gore sto si ti napisao i sto sam citirao

pa covece , ti opet po starom, stvarno je vreme da dajes nekom pametnijem da ti prevodi to sto citas i komentarises :cepanje:
dakle ovo gore sto si ti postavio kao dokaz , ne znam cega ali svakako ne one budalastine koje si predhodno pisao tvrdeci da sam ja to napisao tj

:mazi::mazi::mazi:
Da li imas dokaze za svoje tvrdnje da je Macek naredio HSS da ubijau Srbe ? Nemas
Onda izmisljas

i ponovo ista prica :hahaha:
da li ti imas i jedan citat gde sam ja to napisao ?:mazi:
ili ces i dalje da pokusavas da falsifikujes tudje postove a da svi vide sta je napisano i citirano :cepanje:
Mozes ti da se pravis lud, ali ima crno na belo, sta ces sada da izmislis :rotf:
Tvoj post 164 :
Tvoj zakljucak

Sta pricas onda ? :rotf:
nista samo hvalim tvoje neverovatne mogucnosti pronicljivosti , tj da vidis ono sto niko ne vidi i zakljucis ono sto niko ne bi mogao :cepanje:
Лекизан:
"Noću između 27. i 28. travnja 1941. u Prgomelju, Gudovcu i drugim selima u okolini Bjelovara naoružani ustaše i pripadnici Mačekove Hrvatske seljačke zaštite...."
ето можемо даље.
Nikita Kulganov:
Ti ''dokazujes'' da je Macek rekao clanovima HSS idite i koljite Srbe ?

Mozes ti da se pravis lud, ali ima crno na belo, sta ces sada da izmislis :rotf:
Tvoj post 164 :
Tvoj zakljucak
opet bi ti da falsifikujes , aman bre pa sve pise gore i svi to vide ...:mazi:
sve vreme falsifikujes i tvrdis
Da li imas dokaze za svoje tvrdnje da je Macek naredio HSS da ubijau Srbe ? Nemas
Onda izmisljas
i ja te non stop pitam da citiras taj post u kojem si ti video da sam ja to napisao.
i toga naravno nema , jer ti si obicni pocetnik falsifikator :cepanje:
banebeograd:
i ponovo ista prica :hahaha:
da li ti imas i jedan citat gde sam ja to napisao ?:mazi:
ili ces i dalje da pokusavas da falsifikujes tudje postove a da svi vide sta je napisano i citirano :cepanje:
i eto sad si naveo kao dokaz tvoje tvrdnje "da je Macek naredio HSS da ubijau Srbe " post broj 164...
i evo sta moj post 164 sadrzi ...
znaci sad smo dosli do momenta kad vise ne tvrdis da hss ne postoji ali sad ide nova teorija da svi clanovi hss-a nastupaju u svoje ime u pavelicevoj vladi :cepanje:
bilo bi tako kad bi u istoriji moglo da se antidatiraju neki dogadjaji, ali na tvoju zalost to nije moguce :hahaha:

muka mi je vise da citam sve te tvoje nebuloze:udriglavu::dash:
exxxpertisto vrati se nazad u osnovnu skolu za usrase male i proveri kad je formirana vlada ndh
15 travanjnjnj
a kad su ujka pavelic i ujna kvaternik zabranili rad svim strankama
"odredbom ministarstva unutarnjih poslova NDH 11. lipnja 1941. godine kada se zabranjuje djelovanje svih bivših političkih stranaka te njihovih tvorevina."
toliko o tome kako macek i njegov hss nije podrzao i ucestvovao u usraskoj pavelicevoj vladi:mazi:
dakle ajde pokazi mi gde u tom postu 164 stoji da sam ja napisao
"da je Macek naredio HSS da ubijau Srbe " ajde exxxpertisto pokazi gde je to u mom postu :hahaha:

opet bi ti da falsifikujes , aman bre pa sve pise gore i svi to vide ...:mazi:
sve vreme falsifikujes i tvrdis

i ja te non stop pitam da citiras taj post u kojem si ti video da sam ja to napisao.
i toga naravno nema , jer ti si obicni pocetnik falsifikator :cepanje:

i eto sad si naveo kao dokaz tvoje tvrdnje "da je Macek naredio HSS da ubijau Srbe " post broj 164...
i evo sta moj post 164 sadrzi ...

dakle ajde pokazi mi gde u tom postu 164 stoji da sam ja napisao
"da je Macek naredio HSS da ubijau Srbe " ajde exxxpertisto pokazi gde je to u mom postu :hahaha:
Ja falisifikujem tvoj'' citata'' pise post i stranica :rotf:
Sada ide million stranice spamova :hahaha:
Svako sa foruma moze da vidi i da proveri sta si napisao :
Tvoj post 164 :
Tvoj zakljucak

Kakav zakljucak :hahaha:

Па видео си ваљда, моја објава бр.8 на овој теми.
Procitao sam.
Evo kako su stojale stvari :
U većine članova HSS-a, pogotovo onih koji su se pasivizirali, kao i kod većine hrvatskoga naroda, ubrzo je nastupilo zahlađenje i razočaranje prilikama u NDH (Mačekov sin Andrej svjedoči kako je obitelji u Kupincu i bližoj okolici „bilo mirno”, ali da su „naravno, čuli skoro svakodnevno o strahotama koje su ustaše činili u mnogim krajevima; prijeki sudovi, strijeljanja, strašni koncentracioni logori, progoni Židova, zatvaranja haesesovaca..., masovni pokolji Srba i Cigana”).166 Kako ni Maček poslije 10. travnja više nije htio surađivati s vlastima, ustaše su počele njega i velik dio HSS-a smatrati protivnicima – za njih su to bili omrznuti „sporazumaši” (po sporazumu Cvetković-Maček). Već koncem svibnja ustaški tisak sugerira da je „‘Mačkovština’ za uvijek pokopana”, odnosno da je „narod Hrvatskog Zagorja defi nitivno likvidirao ‘sporazumaše’”.167
http://znaci.net/00003/680.pdf
Ustaše ga u početku nisu dirale jer su imali krhku vlast, a Maček je imao status vođe hrvatskog naroda i nasljednika Stjepana Radića. Ipak, nakon saznanja o odlasku dijela vodstva HSS-a u partizane, te bojazni da bi Nijemci Mačeka mogli iskoristiti za stvaranje alternativne vlasti, ustaše ga uhićuju 15. listopada 1941. godine i sprovode u logor Jasenovac.
https://narod.hr/kultura/15-listopa...j0rSgXk6FnfU4EQ8WNDi7gqt8hh5WryBjzm_91fLrxTj4

Back