Zaista je srećna majka koja ga je rodilamahamaja:LJUBI GA MAJKA ! ! !
!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaista je srećna majka koja ga je rodilamahamaja:LJUBI GA MAJKA ! ! !
!Ljuba82:Мамина девојчица остала без 2 зуба...
nemam od Stojkovicaslatko volim :)):LJUDI POSTOJI LI KAKVA MOGUCNOST DA SA KAKO NABAVI NJEGOV BROJ MOB.TEL.ILI E-MAIL ADRESA?
Svakako da nije, ali ako ovako nastavi bice za 5-6 godina....68Charger440:Nije on ni blizu najboljeg golmana na svetu.
DAJ!DAJ!DAJ!DAJ!DAJ!milanfan:nemam od Stojkovica
ali ako hoces dacu ti od Jankovica
DAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJA što će tebi njegov broj mobilnog? On je sada na moruMadonnaGirl:Ukoliko bilo ko ima mail adresu ili mob Vladimira stojkovica neka me obavesti!Molim vas,vrlo mi je bitno!A ti milanfan daj jankovicev
mozete i da mi posaljete mail
theprincessvalentina@yahoo.com
verovatno sa drugom? o tebi i ne sanja
?MadonnaGirl:VLADIMIR STOJKOVIC JE ZAKON!ON JE NAJBOLJI GOLMAN NA CITAVOM SVETU!Zao mi je sto nije odbranio one penale protiv ukrajine,ali 2010 godine. SP ce biti spremno za njega.I tu ce dokazati koliko zaista vredi!Ja ga podrzavam u svemu i verujem u njega.Pomogao je Zvezdi,i ponovo pokazao sta znaci biti pravi delija.Nazalost,koliko se nasa zemlja srozala pokazalo je to sto je najbolji klub morao da prodaje igrace da bi mogao da opstane,i tako ode stojke za tricavih 3 milionceta......a vredi mnogo vise.....ali nema veze,znam da je uz nas i da ce uvek biti,i da ga na kraju sigurno ceka neki od najvecih kluba evrope,jer je on zasluzio da se tamo nadje
ti si verovatno njegov fan
?splav:A što će tebi njegov broj mobilnog? On je sada na moruverovatno sa drugom? o tebi i ne sanja
?
MadonnaGirl:SRECAN RODJENDAN,VLADO!!! 8-) 8-) 8-)![]()
![]()
![]()
![]()

v.v.ilic:Hvala ali ja danas nemam rodjendan!![]()
![]()
![]()
![]()
Seti me se 21. decembraMadonnaGirl:A pa ja to unapred da ti cestitam!!!![]()