Vladimir Stojkovic, najbolji golman !!!

• Začetnik teme Začetnik teme splav
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
- Purović je dobio loptu u prostor, a ja sam istrčao i pokupio je ispred njega. Međutim, udario me je kolenom u lice i izbio mi dva zuba. Prvo sam pomislio da ih je samo pomerio, ali sam ubrzo shvatio da sam ostao bez njih - objašnjava Vladimir Stojković. - Išao sam da snimam glavu i vilicu i sve je u redu. Trebalo bi da budem spreman i da budem u ekipi za premijernu utakmicu.

VLADIMIR STOJKOVIC JE ZAKON!ON JE NAJBOLJI GOLMAN NA CITAVOM SVETU!Zao mi je sto nije odbranio one penale protiv ukrajine,ali 2010 godine. SP ce biti spremno za njega.I tu ce dokazati koliko zaista vredi!Ja ga podrzavam u svemu i verujem u njega.Pomogao je Zvezdi,i ponovo pokazao sta znaci biti pravi delija.Nazalost,koliko se nasa zemlja srozala pokazalo je to sto je najbolji klub morao da prodaje igrace da bi mogao da opstane,i tako ode stojke za tricavih 3 milionceta......a vredi mnogo vise.....ali nema veze,znam da je uz nas i da ce uvek biti,i da ga na kraju sigurno ceka neki od najvecih kluba evrope,jer je on zasluzio da se tamo nadje

MadonnaGirl:
VLADIMIR STOJKOVIC JE ZAKON!ON JE NAJBOLJI GOLMAN NA CITAVOM SVETU!Zao mi je sto nije odbranio one penale protiv ukrajine,ali 2010 godine. SP ce biti spremno za njega.I tu ce dokazati koliko zaista vredi!Ja ga podrzavam u svemu i verujem u njega.Pomogao je Zvezdi,i ponovo pokazao sta znaci biti pravi delija.Nazalost,koliko se nasa zemlja srozala pokazalo je to sto je najbolji klub morao da prodaje igrace da bi mogao da opstane,i tako ode stojke za tricavih 3 milionceta......a vredi mnogo vise.....ali nema veze,znam da je uz nas i da ce uvek biti,i da ga na kraju sigurno ceka neki od najvecih kluba evrope,jer je on zasluzio da se tamo nadje
:) ti si verovatno njegov fan:)?

splav:
A što će tebi njegov broj mobilnog? On je sada na moru:) verovatno sa drugom? o tebi i ne sanja:)?

Pa znam,samo hocu da mu kazem koliko ga cenim i postujem za sve ono sto je uradio....i kako mi je mnogo zao sto je otisao iz czv ali da ga ceka neki ogroman fudbalski klub koji ce mu doneti svetsku slavu........jer ce uskoro postati i najbolji golman celog sveta samo da se jos malo procuje za njega........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back