Vladimir Stojkovic, najbolji golman !!!

• Začetnik teme Začetnik teme splav
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa lepo kazem ja..ovako je bio pod pritiskom i samo mu je to bilo u glavi..sad je opushten.. i videlo se kako je branio protiv Buducnosti..
u svakom slucaju zasluzuje sve pohvale...mislim da ce prevazici i Diseljenkovica, za koga sam tvrdio da je uz Jevrica bio jedan od najboljih golmana Zvezde

bojan86:
Pa lepo kazem ja..ovako je bio pod pritiskom i samo mu je to bilo u glavi..sad je opushten.. i videlo se kako je branio protiv Buducnosti..
u svakom slucaju zasluzuje sve pohvale...mislim da ce prevazici i Diseljenkovica, za koga sam tvrdio da je uz Jevrica bio jedan od najboljih golmana Zvezde
Zar postoji vise bilo koja dilema? Derbi: FK C "Zvezda".i F K "Partizan", je bila jos jedna potvrda ko je naj bolji gilman SCG i sire. Vladimir je odbranio i ono sto su mnogi videli u mrezi.

@slatka

ja bih mozda mogao...ali bih morao posteno da se iscimam preko Marka Perovica..tako da ne verujem da bi ista bilo od toga...a u ostalom, nije lud da daje mobilni svakoj ribi koje se lozi na njega...jedno vreme sam imao broj od Nikole Zigica, pa ga moja ortakinja zajebavala...a odavno je promenio broj...ma oni menjaju brojeve na svaka tri meseca... :-D

bojan86:
@slatka

ja bih mozda mogao...ali bih morao posteno da se iscimam preko Marka Perovica..tako da ne verujem da bi ista bilo od toga...a u ostalom, nije lud da daje mobilni svakoj ribi koje se lozi na njega...jedno vreme sam imao broj od Nikole Zigica, pa ga moja ortakinja zajebavala...a odavno je promenio broj...ma oni menjaju brojeve na svaka tri meseca... :-D
Stojkovic ima jedan broj već dve godine:). Počinje sa 062....?

splav:
Vladimir Stojkovi, sada vec golman FK "C Zvezda", uveo je svoj klub u Evropu. Bilo je zadovoljstvo, te veceri biti navijac Zvezde, jugosloven i lozničanin.Taj mladi, šarmantni gorostas, dokazao je svoj kvalitet. Branio je i ono što su mnogi videli u golu.
Težak je bio put, ovog samouverenog golmana, do šanse koju je dobio u Bragi. On je mogao samo da bude "pukovnik" ili "pokojnik". Muslin, bivši trener Zvetde i Dika Stojanović, mnogo su doprineli da taj vrsni golman svoju šansu potrazi u FK "Zemun". Taj klub mu je pruzio šansu, prepoznao kvalitet i hvala mu za to. Sportska javnost mora da zna da je Vladimir Stojkovic "odrastao" u Zvezdi( branio za kadete i juniore), potpisao profesionalni ugovor sa Zvezdom i otisao na kaljenje u FK "Leotar". Odbranio je 3 utakmice za Kup, protiv Luksemburga i Slavije. Kada klub nema novca, onda sve ide nizbrdo. Vladimir se posle 3 meseca vratio u Zvezdu, ali mu je "veliki-trener Muslin" rekao:"bez obzira na tvoj talenat ja ne racunam na tebe do juna meseca".Kakva nepravda, kakva drskost tih malih Bogova. Vladimir se nadje sa ispisnicom u ruci bez stana, bez icega. Trenirao je kod privatnog trenera, Tome Savica 3 meseca. Bodrio ga je i govorio:"nisi ti za ove nase klubove".Ti moras dalje...I bio je u pravu. On mora jos da radi, jer pred njim je perspektiva. Ponovo se vratio u svoju Zvezdu.On je tu, ali više nema ni Dike, ni Muslina.
Vladimire, osvetlao si obraz našem fudbalu, sebi i Zvezdi. Bices ti bolji od Beare.
Konačno kada je Zvezda šampion, da li je Vladimir Stojković zaslužio lentu naj bolji golman?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back