Vladimir Stojkovic, najbolji golman !!!

• Začetnik teme Začetnik teme splav
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vanna fkm:
Jel mogu ja nesto da pitam?
Ustvari prvo da kazem. Gledala sam Stojkovica i mislim da je izvrstan golman i ima potencijal da bude medju najboljima!!!
E sad da pitam, nigde ne mogu da nadjem njegove slike, pa jel zna neko neki sajt ili tako nesto???
Otvori GOOGLE. upisi: Vladimir Stojkovic, golman, otvorice ti se sve novine koje su pisale o njemu , pa izmedju ostalog imaju tamo i fotografije.

bojan86:
Ja sam ga geldao uzivo i to mnogo puta...on je stvarno odlican golman ali treba jos malo vremena da prodje da bi bio NEKO IME U EVROPI....ipak mladi golmani tesko zadobijaju veliko poverenje a godinama ce biti sve bolji...
Vladimir je cudo od deteta. Igrao je novogodisnji TV BASKET za B-92, i sa jos dvojicom pobedio u finalu. Osvojili si sedmodnevni odmor u Austriji.

markozemun:
Koliko od vas ga je gledalo uzivo kako brani?Da ste ga videli nebi imali takvo misljenje.Ja bih ga stavio u prvih 11 na svetskom prvenstvu
Mislim da je ovaj decko vratio navijace "Zvezde", na tribine, da su poceli fudbal zbog njegovih odbrana da gledaju i anti sportisti koji nikada nisu gledali fudbalske utakmice. Taj momak je vratio na tribine publiku, koje su do skora bile poluprazne. Posle treninga, taj momak podeli po stotinak autograma. On je oplemenio i vratio fudbal u sve nase stanove.Nije bez razloga poneo epitet naj bolji mladi golman Evrope.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back