_sensual_
Početnik
- Poruka
- 26
I ja isto...ali mi se ne pitamo 8)markozemun:Koliko od vas ga je gledalo uzivo kako brani?Da ste ga videli nebi imali takvo misljenje.Ja bih ga stavio u prvih 11 na svetskom prvenstvu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja isto...ali mi se ne pitamo 8)markozemun:Koliko od vas ga je gledalo uzivo kako brani?Da ste ga videli nebi imali takvo misljenje.Ja bih ga stavio u prvih 11 na svetskom prvenstvu
i ja bihmarkozemun:Koliko od vas ga je gledalo uzivo kako brani?Da ste ga videli nebi imali takvo misljenje.Ja bih ga stavio u prvih 11 na svetskom prvenstvu
Otvori GOOGLE. upisi: Vladimir Stojkovic, golman, otvorice ti se sve novine koje su pisale o njemu , pa izmedju ostalog imaju tamo i fotografije.vanna fkm:Jel mogu ja nesto da pitam?
Ustvari prvo da kazem. Gledala sam Stojkovica i mislim da je izvrstan golman i ima potencijal da bude medju najboljima!!!
E sad da pitam, nigde ne mogu da nadjem njegove slike, pa jel zna neko neki sajt ili tako nesto???
splav:Otvori GOOGLE. upisi: Vladimir Stojkovic, golman, otvorice ti se sve novine koje su pisale o njemu , pa izmedju ostalog imaju tamo i fotografije.
pericco:kad je rodjen vladimir
Lutkice, on je na pripremama....na Kipruluckastalutkica:28.jula 1983.
Gde li je sad Vlada Stojkovic?
Vladimir je cudo od deteta. Igrao je novogodisnji TV BASKET za B-92, i sa jos dvojicom pobedio u finalu. Osvojili si sedmodnevni odmor u Austriji.bojan86:Ja sam ga geldao uzivo i to mnogo puta...on je stvarno odlican golman ali treba jos malo vremena da prodje da bi bio NEKO IME U EVROPI....ipak mladi golmani tesko zadobijaju veliko poverenje a godinama ce biti sve bolji...
Mislim da je ovaj decko vratio navijace "Zvezde", na tribine, da su poceli fudbal zbog njegovih odbrana da gledaju i anti sportisti koji nikada nisu gledali fudbalske utakmice. Taj momak je vratio na tribine publiku, koje su do skora bile poluprazne. Posle treninga, taj momak podeli po stotinak autograma. On je oplemenio i vratio fudbal u sve nase stanove.Nije bez razloga poneo epitet naj bolji mladi golman Evrope.markozemun:Koliko od vas ga je gledalo uzivo kako brani?Da ste ga videli nebi imali takvo misljenje.Ja bih ga stavio u prvih 11 na svetskom prvenstvu
ma ti si najboljinratko:MA KAKAV STOJKOVIC DJORDJE PANTIC JE NAJBOLJI
Zasluzila si kalendar F K "C Zvezda", na kome se nalazi Vladimir Stojkovic ( i to na prvoj srani).bojan86:Stojkovic ima ogroman potencijal i sve...ali nije on jos neki extra vrhunski golamn...treba malo vremena da prodje...pa... ali nema sumnje da ce za koju godinu to i postati!
bojane nisam znao da si zenskosplav:Zasluzila si kalendar F K "C Zvezda", na kome se nalazi Vladimir Stojkovic ( i to na prvoj srani).
nenad.vasic:Vladimir Stojkovic najbolji golman SCG
Procitaj te u jucerasnjem SPORTSKOM ZURNALU sta je rekao Vladimir Disljenkovic za Vladimira Stojkovicabojan86:E ovo je iskreno, kada gorbar kaze da je Stojkovic najbolji golman Srbije...to je za svaku pohvalu!
splav:Procitaj te u jucerasnjem SPORTSKOM ZURNALU sta je rekao Vladimir Disljenkovic za Vladimira Stojkovica![]()