Vladimir Stojkovic, najbolji golman !!!

• Začetnik teme Začetnik teme splav
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tomcraft:
jes da sam grobarčina i da nevolim nijednog zvezdinog igrača,ali Stojkovic je baš vrh od golmana. Kad su pod našom zastavom svi su mi jednaki i Žigić i Ilić i Nadj i N. Kovačević....
Bravo majstore "GROBARU"! Ti si pravi predstavnik navijaca. Pokazao si sta znaci biti ljubitelj fudbala. Veoma si suptilno razdvoio neke pojmove: Kada treba biti navijac PARTIZANA, kada ZVEZDE a kada reprezentacije.

shalle87:
Mislim da je zvezda ovim resila problem golmana u perspektivi.Stojke je ekstra golman vec sada a tek za par godina.... sto bi rekli zaludjenici FM2005,2006 WORLDCLASS GOALKEEPER !!!!!!
Zar je trebalo vise dokaza: Vladimir Stojkovic uvede F F " Zvezdu" u Evropu, Odbrani dobro utakmice protiv Litvanije, proti Hrvatske ovde i tamo, pa ljudi covek brani fenomenalno. Zavrsio je samo on pola posla za Zvezdu I mladu reprezentaciju. Stojkovocu Ti si nas Naj bolji golman.

splav:
Vladimir Stojkovi, sada vec golman FK "C Zvezda", uveo je svoj klub u Evropu. Bilo je zadovoljstvo, te veceri biti navijac Zvezde, jugosloven i lozničanin.Taj mladi, šarmantni gorostas, dokazao je svoj kvalitet. Branio je i ono što su mnogi videli u golu.
Težak je bio put, ovog samouverenog golmana, do šanse koju je dobio u Bragi. On je mogao samo da bude "pukovnik" ili "pokojnik". Muslin, bivši trener Zvetde i Dika Stojanović, mnogo su doprineli da taj vrsni golman svoju šansu potrazi u FK "Zemun". Taj klub mu je pruzio šansu, prepoznao kvalitet i hvala mu za to. Sportska javnost mora da zna da je Vladimir Stojkovic "odrastao" u Zvezdi( branio za kadete i juniore), potpisao profesionalni ugovor sa Zvezdom i otisao na kaljenje u FK "Leotar". Odbranio je 3 utakmice za Kup, protiv Luksemburga i Slavije. Kada klub nema novca, onda sve ide nizbrdo. Vladimir se posle 3 meseca vratio u Zvezdu, ali mu je "veliki-trener Muslin" rekao:"bez obzira na tvoj talenat ja ne racunam na tebe do juna meseca".Kakva nepravda, kakva drskost tih malih Bogova. Vladimir se nadje sa ispisnicom u ruci bez stana, bez icega. Trenirao je kod privatnog trenera, Tome Savica 3 meseca. Bodrio ga je i govorio:"nisi ti za ove nase klubove".Ti moras dalje...I bio je u pravu. On mora jos da radi, jer pred njim je perspektiva. Ponovo se vratio u svoju Zvezdu.On je tu, ali više nema ni Dike, ni Muslina.
Vladimire, osvetlao si obraz našem fudbalu, sebi i Zvezdi. Bices ti bolji od Beare.
Stojkovicu, diko nasa. Pokusaj da svojim odbranama, podignes publiku na noge, jer videli smo kakav je motiv publika, koja nosi freneticno. Jos jednom potvrdi da si naj bolji.

Walken:
Veliki sam grobar, ali to mi ne predstavlja problem da kazem da je stojkovic nas najbolji golman. Samo ce biti problem ako bude vise obracao paznju na medije nego na svoju igru. Niko u srbiji ne moze bolje da unisti talentovanog igraca od medija....
Ne brini, sve je pod kontrolom. To sve neko kontrolise i dozira. On sam nikada ne sme izaci pred kamere i dati izjavu.
Stojkovicu diko loznicka. Odbrani ti onaj penal. Cela nacija ti se divi. Imao si bar 1000 navijaca iz tvoje Loznice. Bravo! Cestitke!

splav:
Vladimir Stojkovi, sada vec golman FK "C Zvezda", uveo je svoj klub u Evropu. Bilo je zadovoljstvo, te veceri biti navijac Zvezde, jugosloven i lozničanin.Taj mladi, šarmantni gorostas, dokazao je svoj kvalitet. Branio je i ono što su mnogi videli u golu.
Težak je bio put, ovog samouverenog golmana, do šanse koju je dobio u Bragi. On je mogao samo da bude "pukovnik" ili "pokojnik". Muslin, bivši trener Zvetde i Dika Stojanović, mnogo su doprineli da taj vrsni golman svoju šansu potrazi u FK "Zemun". Taj klub mu je pruzio šansu, prepoznao kvalitet i hvala mu za to. Sportska javnost mora da zna da je Vladimir Stojkovic "odrastao" u Zvezdi( branio za kadete i juniore), potpisao profesionalni ugovor sa Zvezdom i otisao na kaljenje u FK "Leotar". Odbranio je 3 utakmice za Kup, protiv Luksemburga i Slavije. Kada klub nema novca, onda sve ide nizbrdo. Vladimir se posle 3 meseca vratio u Zvezdu, ali mu je "veliki-trener Muslin" rekao:"bez obzira na tvoj talenat ja ne racunam na tebe do juna meseca".Kakva nepravda, kakva drskost tih malih Bogova. Vladimir se nadje sa ispisnicom u ruci bez stana, bez icega. Trenirao je kod privatnog trenera, Tome Savica 3 meseca. Bodrio ga je i govorio:"nisi ti za ove nase klubove".Ti moras dalje...I bio je u pravu. On mora jos da radi, jer pred njim je perspektiva. Ponovo se vratio u svoju Zvezdu.On je tu, ali više nema ni Dike, ni Muslina.
Vladimire, osvetlao si obraz našem fudbalu, sebi i Zvezdi. Bices ti bolji od Beare.
"Veliki Beara", Zvezda pobedi i F K Kulu.Bravo, samo napred.

PLESsitnihDEMONA:
Meni je Randja i dalje dobar golman,ali je kiksnuo protiv Obilica i sam ustupio mesto Stojkovicu koji ako ovako nastavi...ima da bude najbolji golman sveta svih vremena!!!
Koliko znam dika je jos u Zvezdi.I tog Diku dizu u nebesa,a on je bio najobicniji prosecan golman koga je prossralo u finalu kupa sampiona,pa je onsad kao nesto veliki golman i neka institucija u Zvezdi.On je obican qratz!
A sto se Muslina tice...on je pravi trener za Zvezdu,ali nije mogoa da se iskaze.ne znam sta je rekao Stojkovicu,ali Stojkovic je jos zelen,a sta je bio kad je Muslin bio tu...guster obican.ALi dobro...Vise me je nerviralo sto su doveli Djordjica,a nisu mu dali da igra.A on je jedno od najprespetivnih klasicnih levih krila u Evropi,po meni.Ali eto...Perovic ima tatu i Dika mu je menadzer,pa je Djordjic uglavnom sedeo na klupi.Plus sto je Bojan imao odlican centarshut.
Znaci Vlado Stojanovic buduci najbolji golman sveta!

Stojkovica, izabrase svi dnevni listovi u tim godine. To znaci da je najbolji. Bravo!!

Nemojte sad da pljujete Muslina, taj covek je pokazao koliko vredi i sta je sve uradio za Zvezdu. A u trenutku kad je Muslin vodio ekipu tu je bio Disljenkovic, a morate da priznate da je tada Disljenkovic bio extra golman i sigurno ne zamenljiv u Zvezdi, cak pored Jevrica najbolji golamn Srbije. Svaka cast Stojkovicu i zelim mu puno uspeha, sad znamo da za koju godinu ima ko da zameni Jevrica.
Samo da nam ne ode negde u inostranstvo i to uskoro....

bojan86:
Nemojte sad da pljujete Muslina, taj covek je pokazao koliko vredi i sta je sve uradio za Zvezdu. A u trenutku kad je Muslin vodio ekipu tu je bio Disljenkovic, a morate da priznate da je tada Disljenkovic bio extra golman i sigurno ne zamenljiv u Zvezdi, cak pored Jevrica najbolji golamn Srbije. Svaka cast Stojkovicu i zelim mu puno uspeha, sad znamo da za koju godinu ima ko da zameni Jevrica.
Samo da nam ne ode negde u inostranstvo i to uskoro....
Vladimir Stojkovic je konacno dokazao da su Jevric, Disljenkovic, pa i Ivica Kralj golmani u senci.
Decko je izabran u veoma jakoj konkurenciji za naj boljeg mladog golmana Evrope. Zar je potrebno govoriti vise bilo sta o njemu i njegovim kvalitetima. Bio je on bolji i od Disljenkovica, ali je Disljenkovic bio miljenik Dike Stojanovica. Sada nigde nema ni Dike, ni Dislje. Doduse Dika je barmen i pere case u svom kaficu.
Bio je Dika trener i Stojkovicu, ali niske strasti su ga povele na drugu stranu. Mogao je da se proslavi uz Stojkovica. Ovako, ce se proslaviti Zenga, Piksi koji ga je vratio iz Zemuna i Zvezda.
Stojkovic ce braniti na svetskom prvenstvu, jer je naj bolji za sada u drzavi.

foliranje:
Vladimir Stojkovic je konacno dokazao da su Jevric, Disljenkovic, pa i Ivica Kralj golmani u senci.
Decko je izabran u veoma jakoj konkurenciji za naj boljeg mladog golmana Evrope. Zar je potrebno govoriti vise bilo sta o njemu i njegovim kvalitetima. Bio je on bolji i od Disljenkovica, ali je Disljenkovic bio miljenik Dike Stojanovica. Sada nigde nema ni Dike, ni Dislje. Doduse Dika je barmen i pere case u svom kaficu.
Bio je Dika trener i Stojkovicu, ali niske strasti su ga povele na drugu stranu. Mogao je da se proslavi uz Stojkovica. Ovako, ce se proslaviti Zenga, Piksi koji ga je vratio iz Zemuna i Zvezda.
Stojkovic ce braniti na svetskom prvenstvu, jer je naj bolji za sada u drzavi.

I ja se slazem da je Stojkovic extra golman...ali kada je Diseljnkovic branio u Zvezdi, bio je zakon...stvarno odlican golman...a sad brani tamo u ukrajini i zato ne cujem oza njega..verujem da je jos uvek super...a Stokovic je stvarno odlican...samo jos koja godina da prodje da malo "sazri" bice fantastican samo sto ce vec tada igrati tj. braniti negde u evropi... zelim mu sve najbolje!

shons:
Mislim da nije najbolji mladi golman u evropi.Kod nas je najbolji golman to stoji ali u evropi neverujem.Cenim ga i mislim da treba pametno da odluci gde da ode da negreje klupu u nekom jakom klubu.Ja bih ga vodio kao zamena Jevricu na sp
Ocigledno da nisi dobro obavesten, ne citas stampu. Uzmi "ZURNAL" i "BLIC", pa ces videti da su ga treneri i novinari ZVANICNO proglasili i cak je dobio to priznanje.
Nema potrebe da osporavas nesto sto je fakat, sto je cela nacija citala a i svi mediji oblavili: Stojkovic pukovnik! Stojkovic najbolji u Evropi... Cestitam !

splav:
Ocigledno da nisi dobro obavesten, ne citas stampu. Uzmi "ZURNAL" i "BLIC", pa ces videti da su ga treneri i novinari ZVANICNO proglasili i cak je dobio to priznanje.
Nema potrebe da osporavas nesto sto je fakat, sto je cela nacija citala a i svi mediji oblavili: Stojkovic pukovnik! Stojkovic najbolji u Evropi... Cestitam !
Slazem se da je on jedan od najboljih golmana u evropi....titulu su mu doneli selektori mladih selekcija...nisu glasali poznati selektori a i koliko dobrih mladih golmana nije ni branilo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back