YHYK
Aktivan član
- Poruka
- 1.992
ЛазанскиПутин је постројио Русију. И вратио је из безнађа у коју је својевремено довео Борис Пијани Јељцин.
Под Путином Русија ће поново бити велика империја.
Да ли је ово тачно?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ЛазанскиПутин је постројио Русију. И вратио је из безнађа у коју је својевремено довео Борис Пијани Јељцин.
Под Путином Русија ће поново бити велика империја.
Sve je tacno sto je Lazanski rekao, a ti brale izgleda nisi dobro informisan.Prati ovaj portal www.nspm.rs Odeljak SVET i TEKSTOVI. Zaista imaju dobre clanke, a vesti su pouzdane.
Ovaj portal www.fakti.org je takodje jako, jako dobar, a na odeljku GLOB-OTPOR. Znaci samo prati sve sa ovog odeljka na faktimahttp://fakti.org/globotpor o Ukrajini.
Ima tu jos dosta dobrih stvari, malo istrazuj po sajtu.
Pa ovo o cemu prica Lazanski je nista novo cak i za mene koji ne pratim nesto puno, samo ta 2 sajta.Шта ја то нисам информисан?
Еј, овај твој тигар лич на Путина!!
Lazanski kako lupta, kaze ako Srbija udje u Nato, onda moze da je gadja Rusija, a da Srbija udje u savez sa Rusijom, onda moze da je Nato gadja...e onda Lazanski kaze to je iskljuceno, jer bi Rusija zastitila Srbiju....
pajac
Lazanski je je skroz ispomesao babe i zabe; a posebno je promaseno njegovo uverenje da Rusija moze da bije bilo kakvu bitku u monetarno-finansijskoj sferi sa bilo kojim velikim svetskim igracima. U ekonomiju se razume kao Marica u onu stvar, a u finansijski sektor se razume kao prosecan srpski patriota u kvantnu fiziku. Ruski finansijski sektor je jad jadova, to im je najgori sektor u drustvu, i takav ce i da ostane dok god nemaju pravu demokratsku vlast, jer se totalitarne vlade boje jakog finansijskog sektora.
A i vi srpski rusofili ste cudni.
A i ako mu drpisu film, kada su mu samo pare bitne, kao i svakom rusofilu.
Inace, najveca greska Rusa je sto misle da ce rast da im donesu parazitski sistemi Drzave blagostanja, i po tome su ubedljivo najgori od svih evropskih sistema, tupavi snobovi iz srednje klase, koji ne bi umeli da prepoznaju ideju za biznis a da je prethodno ne kriminalizuju u javnosti.
.
Лазански зна шта прича. А није ни глуп. Можеш да се не сложиш са њим, то је у реду. Али да онако јавно забија прст у око ЕУ и истовремено хвали Путина на сва уста, е то је мени ново. Нешто се иза брега ваља.
Јер сам Лазански је рекао да је он полутан, није чист Србин. (није ни Рус, ако си то мислио??)
Јес ти неки аргумент: свако ко хвали Русе по било ком питању одмах је руски фан по теби?? хехе..
Lazanski blage veze sa vezom nema.
Srpski rusofili ne hvale Rusiju po nekom pitanju, srpski rusofili hvale Rusiju po svakom pitanju.
Ја? А што то теби смета? Канда си нешто љубоморан на Русе? Не изгледаш задовољан уопште.Lazanski blage veze sa vezom nema.
Srpski rusofili ne hvale Rusiju po nekom pitanju, srpski rusofili hvale Rusiju po svakom pitanju.

Лазански
Да ли је ово тачно?
Закључак му је погрешан. Кад буџет једне земље зависи преко 60% од извоза сировина(гаса и нафте), онда је то показатељ да је индустрија и производња робе широке потрошње врло слаба.
Русија је светска сила у војном погледу. И ту нема дилеме. Али, у економском не представља великог играча и зависна је од запада.
Код тебе има неки погрешан закључак:
Како неко може да буде војна велесила са слабом економијом?
SSSR, S.Koreja, Pakistan, SFRJ...su bile vojne velesile, ali ekonomski patuljci (propaliteti).

Да ли је ово тачно?
Lazanski blage veze sa vezom nema.
Šta je on ovde rekao što već nije odavno rečeno i potrđeno? .

Закључак му је погрешан.
Сектор који је у задњих неколико деценија направио највеће обрте капитала и остварио највећи раст и највише људи запослио у целом свету је индустрија информационих технологија. То је број један индустрија. Русије на том пољу нема. Не постоји.
.
Русије на том пољу нема. Не постоји.
Да не говоримо на пољима ауто индустрије и машинске.

Мора да си глув????????????????
Рекао је то на конференцији за штампу!! Јавно! Директно и у перо!!
Мислиш: ово што ми причамо овде има исти одјек у свету када то исто каже Лазански на ТВ??
Посебно то што је рекао да је Путин велики вођа и да ће Русија под његовом дирекцијом постати поново Империја! То се чује у Европи са Српских гласила информисања?? Ехехе...ови у Бриселу (ама и даље!) ће бити зелени од једа целе ове 2015 године. А тек је почела!
Или Вућко или Мирослав..неко ће летети ускоро. Мислим са положаја.

Šta je on ovde rekao što već nije odavno rečeno i potrđeno?
.
Ali u poređenju sa tobom deluje kao otelotvorenje elokvencije.
Сањај, цвете мој!Lazanski i Ljilja Smailovic mogu da budu mejnstrim samo u raspalim drzavama kao sto je Srbija.