Donnie Darko
Domaćin
- Poruka
- 3.539
Evo ja verujem da obojica, za razliku od botkinje lažnog opozicionara Đilasa "Biljane," žele dobro Srbiji![]()
Zele oni da saradjuju sa vucicem ali prethodno da uzmu glasove naivnih koji pomisle da su opozicija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ja verujem da obojica, za razliku od botkinje lažnog opozicionara Đilasa "Biljane," žele dobro Srbiji![]()
STOP za lažnu opoziciju
Narodna stranka sa Vukom Jeremićem bila je ozbiljna opoziciona snaga. Svako ko je učestvovao u njenom rasturanju radio je za Vučića.Nije samo rasturio koaliciju SPN. Pre toga je rasturio Narodnu stranku. Ne bih komentarisala zašto je to uradio i ko mu je pomogao u tome.
Mislim da se o tome pričalo u medijima.
Ja nisam naprednjak.Vaš naprednjachki režim.
"Пумпаџија".to ce biti ta lazna studentska lista, udbaska.
kako sad lazna opozicija. zar nije tepicka/djilas lazna opozicija? ili su sve opozocije lazne. za koga braco da glasamooooo?STOP za lažnu opoziciju
Paviceviceva glavna kompanjonka, bivsa Dverasica prof. Tamara Milenkovic Kerkovic je na zadnjim lokalnim izborima u Nisu bila izabrana sa kvote NPS, ne znam sta Pavicevic ima na to da kaze?

Јесте љигав, али је Владимир Павићевић љигавији чак и од Алексића.
Наравно, Жвала је убедљиво највећа љига у универзуму.