Владимир Иљич Уљанов Лењин 21. јануар 1924

Треба променити систем који од савременог човека прави роба!

Не срушити владу ,него систем,сахранити капитализам и оставити га на сметљишту историји као најгори злочин после фашизма и нацизма!

Drugarice izvoli menjaj mentalitet naroda...Da si u Švedskoj socijalizam bi i uspeo...

U Srbiji narod vise nema onu stvar da se pobuni...Lako ga je potkupiti za paklicu cigara...I ono od 1000 evra spadosmo na 1500 dinara...Inače da se i ta naučna fantastika desi da se radnici pobune,dođu u Beograd i sruše vlast,kroz prozor kao u onom filmu 2000 i ne znam koje godine u Rusiji izbace predsednika,opet će taj novoformirani štab početi da krade,još šta je ostalo maznuti i opet će biti isto,kapitalizam će i dalje živeti,ustav ne mogu da tako lako sruše...

Sve to i da desi i da se promeni Ustav ( to je kod nas barem lako, nismo mi Ameri ) ti novi koji bi došli na vlast isto bi krali kao i njihovi prethodnici. Prvo zato što nemaju a drugo zato što svi na vlasti imaju nešto pa što ne bi i oni.

Mi moramo da promenimo našu svest i da govorimo o promenama. Naša vlast ne dolazi sa Marsa nego iz ovog naroda.

Što reče jedan forumaš taj "maligni gen" kad budemo izlečili i izbacili iz sebe možemo se nadati nečem boljem.

Ма шта ми кажеш!

Додуше Стаљин је омиљено личност у Русији данас али Лењин је тик за њим!z:p

Стаљин ће бти рехабилитован или сада или за минимум дест година!

Ybt, Vidovita Zorka ili Baba Vangla .Ili ti nemaš pojma šta pišeš:lol:

Drugarice izvoli menjaj mentalitet naroda...Da si u Švedskoj socijalizam bi i uspeo...

Не треба мењати менталитет народа ,него вредности народа које су им изложене !

Данас се човек купује новцем ,тотално изопачне вредности и пропали морал људи.

То није менталитет народа то су погрешене неметнуте вредности!

Треба променити систем који од савременог човека прави роба!

Не срушити владу ,него систем,сахранити капитализам и оставити га на сметљишту историји као најгори злочин после фашизма и нацизма!
tako je ,ima da bude sto partija kaze i tacka

Krao bi jer znaš da drugi neće biti pošteni pa što bi ti ispao ovca, jel zbog toga misliš?

prvo zato što je pre mene bilo samo lopova...
I da uradim nešto dobro za zemlju,neki moj saradnik a u svakoj vladi ih ima mnogo će opet nešto da mazne i onda će lepo nova vlast da optuži mene da zemlja zaostaje,da je pokradeno,naći će neku sitnicu koja je obećana a nije ispunjena,naći će koji je saradnik ukrao i sve će da padne u vodu,a i oni će da kradu...I narod će reći svi su oni isti...
Zbog toga iskoristi vlast da bi krao ma koliko pošten pre nje bio...

prvo zato što je pre mene bilo samo lopova...
I da uradim nešto dobro za zemlju,neki moj saradnik a u svakoj vladi ih ima mnogo će opet nešto da mazne i onda će lepo nova vlast da optuži mene da zemlja zaostaje,da je pokradeno,naći će neku sitnicu koja je obećana a nije ispunjena,naći će koji je saradnik ukrao i sve će da padne u vodu,a i oni će da kradu...I narod će reći svi su oni isti...
Zbog toga iskoristi vlast da bi krao ma koliko pošten pre nje bio...

Док је Стаљина било то се није десило !
За такве је био Сибир место!

Али код Тита је било!
И свако ко се томе побунио завршио је на Голом Отоку!

Poslednja izmena od moderatora:
cn4055_hitler_and_lenin.jpg

To je fotomontaza.

P.S. Da je Lenjin umro od sifilisa, imao bi nagrizen nos, medjutim, on to nema.

Не мора да буде тако пошто се за њега претпоставља да је умро од сифилиса који је добијо сексуалним путем,а не од сифилиса носа.

To je fotomontaza.

Mislim da nije to je slika a ne fotografija,zaboravio sam ko je naslikao bilo je skoro u nekim novinama,naravno ne znaci da je ono na slici istina.

Kakav bre Lenjin i komunizam ja mislio da se ljudi opametili...ccccc negde sam procitao da je carska Rusija imala i pre revolucije 1,5 puta veci dohodak po glavi stanovnika nego Amerika i Nemacka zajedno.

Komunizam je sistem koji deluje kao rak,on nepovratno vodi jednu drzavu u propast,nadam se da se u Srbiji ta kuga nece nikada vise vratiti.

Mislim da nije to je slika a ne fotografija,zaboravio sam ko je naslikao bilo je skoro u nekim novinama,naravno ne znaci da je ono na slici istina.

Kakav bre Lenjin i komunizam ja mislio da se ljudi opametili...ccccc negde sam procitao da je carska Rusija imala i pre revolucije 1,5 puta veci dohodak po glavi stanovnika nego Amerika i Nemacka zajedno.

Komunizam je sistem koji deluje kao rak,on nepovratno vodi jednu drzavu u propast,nadam se da se u Srbiji ta kuga nece nikada vise vratiti.
Ma glupost ... gravira.

Leninj Beča nije vidio 1909. ... u stvari nije vidio uopšte.

U to vrijeme boravio je u Ženevi, na Kapriju kod Gorkog, a najviše je bio u Parizu.

1808/9 najvažnija stvar mu je bila pisanje i objavljivanje njegovog najznačajnijeg djela „Materijalizam i empiriokriticizam“.

Back