Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

Nece Vucica da osudi niko ,zato sto njega stiti belosvetska olos ,dok im je jos uvek potreban ,drzace ga ovde na vlasti .
upravo to pricam
a poto mce da izvuku te cvijane da ih ponovo aktuelizuju i slicne stvari, ko zna sta ce jos ispliva kada rese da mu smeste zauvek...

ja kazem cinjenicu a to je da je cvijan bio kontroverzna licnost, preletac, visokopozicionirana licnost kod oba predsednika, savetnik...

nije to makar sta...

prvo je bio uz tadica pa ga napustio jer mu se odjednom ne svidja politika tadica a potom je navijao za tadicevog protivnika nikolica...

onda mu ne odgovara ni vucic...na sta ti to lici? meni na strane faktore i mafiju

Jesi bot ali se ne pravi blesav. U medijima se saznalo za smrt mnogo nakon obdukcije i istrage.
ok, a sta ako vucic o tome pojma nije imao

ako je neko tu smrt namerno pritaskavao , znajuci da po objavi ce doci do velike hajke i optuzbi na vucica

ljudi pobogu mante se tih gluposti o tome da sam bot

cvijan je bio sve samo ne postenjacina otkud sad tolo zalenje tog namazanog i prevejanog lika...

upravo to pricam
a poto mce da izvuku te cvijane da ih ponovo aktuelizuju i slicne stvari, ko zna sta ce jos ispliva kada rese da mu smeste zauvek...

ja kazem cinjenicu a to je da je cvijan bio kontroverzna licnost, preletac, visokopozicionirana licnost kod oba predsednika, savetnik...

nije to makar sta...

prvo je bio uz tadica pa ga napustio jer mu se odjednom ne svidja politika tadica a potom je navijao za tadicevog protivnika nikolica...

onda mu ne odgovara ni vucic...na sta ti to lici? meni na strane faktore i mafiju
Vucic je mnogo vise kontroverzan i to odavno ,jos iz 90tih ...a da ne govorim o brojnim aferama koje nisu ni dobile epilog u poslednjoj deceniji ....

Vucic je mnogo vise kontroverzan i to odavno ,jos iz 90tih ...a da ne govorim o brojnim aferama koje nisu ni dobile epilog u poslednjoj deceniji ....
nista manje afera nije imala ni zuta banda....

vucicevi bar nisu dosli do toga da ubiju vucica

djindju ubi zut banda, gle cuda isto preko mafije....

belivuka uvek ima, dal on ili zemusnki klan manje bitno....

nista manje afera nije imala ni zuta banda....

vucicevi bar nisu dosli do toga da ubiju vucica

djindju ubi zut banda, gle cuda isto preko mafije....

belivuka uvek ima, dal on ili zemusnki klan manje bitno....
Pola žute bande je sad kod vas, a Belivuk i ekipa su imali policijske legitimacije i uniforme, obezbeđivali precednikove mitinge i kontramitinge.

Vučić je ljiga koja je dok su srpski mladići ginuli na Kosovu kupovao zavese za novi stan.
srpski mladici koj isu ginuli na kosovu , ako misli na period uglavnom za vreme bombardovanja a i godinu dana prije, je najvise vezano za vojnike na redovnom vojnom roku...

njih 200 300 je brnailo granicu uz nesto rezervista dobrovoljaca....

dok su desetine hiljada bile stacionirane sirom srbije skrivajuci se po vrticima skolama ko zna sve gde nisu...

umesto da su gore poslali bar 2 do 3 000 da ne pricam o 10 000...

pa da vidis da li bi spici napadali uopste....

Back