Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 92.646
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1. Очигледно да БИА није послала све што има о Цвијану, већ само оно што је скупљала претходна два месеца, као да претходни досије не постоји.
А немогуће је да не постоји, јер је Цвијан био на високим државним и партијским функцијама, тако да је сигурно био предмет обраде.
2. Бивша супруга каже да је тек сада из медија сазнала да је Цвијан мртав.
А имамо горе податак да је пореска управа тражила од адвокатске коморе да се изјасни да ли је Цвијан наставио да ради као адвокат, а негде је неко на друштвеним мрежама поменуо да је то пореска управа тражила због поступка за породичну пензију за цвијаново дете.
Ако је дете малолетно, захтев за породичну пензију је могла да поднесе само мајка, дакле, она је још тада знала да је Цвијан мртав, ако је она у име малолетног детета поднела захтев тада.

Ето шта остаде од хејтерског бомбастичног наслова "VLADIMIR CVIJAN JE MRTAV: SNS U panici.."Tepicka ovde fali mislim vama koji ste nezadovljni da dovede zasticenog svedoka koji ce da izlaze kako je video ubistvo cvijana na nekom splavu![]()
"НаСа борба"?mozda nisam dobro videla ali mislim da ne pise da je prisustvovala sahrani...Bivša je moguće slagala. Tu piše da je ni manje ni više no prisustvovala, kao i Vladimirova sestra, sahrani.
I druga stvar. Da li je Radule lagao kada je tvrdio da je Mirko Cvijan u DBJ?
Da li neko prima penziju i da li ona uopste postoji?А имамо горе податак да је пореска управа тражила од адвокатске коморе да се изјасни да ли је Цвијан наставио да ради као адвокат, а негде је неко на друштвеним мрежама поменуо да је то пореска управа тражила због поступка за породичну пензију за цвијаново дете.
mozda nisam dobro videla ali mislim da ne pise da je prisustvovala sahrani...
Nego kako je moguce da deda i baba ne kazu unuku da mu je umro otac ?????
Sto mislis da Radule laze?
ja citam zena
sori....Da li neko prima penziju i da li ona uopste postoji?
ja citam zenasori....
ali kako je moguce da ga onako tajno sahrane da glume pred svima zbog straha od medija da im je umro SINNNNNN???????????
da sad sam ipak videla da si napisao i zena....ok, nebitnoMa ja sam permutovao...njegovi roditelji i sestra.
Dakle bez supruge.
Sto mislis da Radule laze?
ne kapiram, je l' mu ziv otac ili ne?Ne mislim da laže, nego dok svi tvrde da je Mirko pokojni, kako može samo u kratkoj rečenici da kaže da je on živ i u DJB?
Ako je član DJB, sigurno je ovo prilika da se oglasi?!?
ne kapiram, je l' mu ziv otac ili ne?
sve smrdi i dalje jako, zaudara od ovog slucajaAmn bre Radule tvrdi da je živ i aktivni član Pokreta Dosta je bilo.