- Poruka
- 22.744
A kako bi izgledao zahtev za pristup ovakoj informaciji prvo ovo pa onda daljePo kom osnovu za osudu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako bi izgledao zahtev za pristup ovakoj informaciji prvo ovo pa onda daljePo kom osnovu za osudu.
A kako bi izgledao zahtev za pristup ovakoj informaciji prvo ovo pa onda dalje
Po zakonu.Onaj ko je i zahtevao informaciju od suda sta bi sa cvijanom taj je i sumnjiv da ga je udavio
Pa daj zahtev brkica ili informera da vidimo kako je sastavio ono sto traziPa imaš na naslovnoj straniciPo zakonu.
Jbg zlocinac se vraca na mesto zlocina bilo i biceI bezočnom cinizmu će doći kraj i to brzo.
Jbg zlocinac se vraca na mesto zlocina bilo i bice
Pa daj zahtev brkica ili informera da vidimo kako je sastavio ono sto trazi
nema nema brkicevog zahteva za tom informacijom na netuImaš i ti tastaturu i prstup netu?
Procita ja amerika menja evropu hahaAnajade menja Jevropu izgleda![]()
Anajade menja Jevropu izgleda![]()
Dodaj u sendvic rukolu...Onaj ko je i zahtevao informaciju od suda sta bi sa cvijanom taj je i sumnjiv da ga je udavio
Slazem se sve ovo o meni nego sastavi zahtev tuzilastvu za informacijom o cvijanuJevropa je mnogo zabavnija. A i zanimljivija i poštenija; mislim da je jevropa neko ko ne ostvaruje apsolutno nikakvu ličnu korist o Vučića i SNS-a, već da je dugodišnje vezana za SRS i potom SNS i da iskreno zaista veruje.
Anajade, iako ne želim da je vređam ali će možda tako ispasti, strašno dosadno piše. Ono klasično botovanje, bez razmišljanja; više besmisleno i od onog alfalogo ili kako već li beše. Verujem da sama uopšte ni ne veruje ni u šta što piše ovde na forumu, već to radi po nekoj, ono čisto, partijskoj navici.
Zajebi rukolu, trazi smuti, zasluzio si...Slazem se sve ovo o meni nego sastavi zahtev tuzilastvu za informacijom o cvijanu
a kome bi se ti obratio da vidis sta se sa cvijanom desilo imas li idejuZajebi rukolu, trazi smuti, zasluzio si...
manje guarane, i sendvica, vise sna ...a kome bi se ti obratio da vidis sta se sa cvijanom desilo imas li ideju
Misterija je da porodica ,otac majka nisu dali umrlicu? Bivsa zena nije imala pojma da je mrtav do pre mesec dana iako je dete dobijalo neki novac od 2018? Kakva je ovo mutljavina oko smrti ,ovo samo moze na Balkanu,
dao si reputaciju za tekst gde stoji da su cvijan i vucic najbolji jarani,Ovo treba da bude pitanje svih pitanja , jer je tu centar vucicevog mafijaskog delovanja !
Oko ove stvari treba da se okupi opozicija i da im to bude okosnica delovanja !!???
![]()
ovo je jedini tekst koji ima bar malo logikeЧудан текст.
BILI !!!! " Najbolji jarani"dao si reputaciju za tekst gde stoji da su cvijan i vucic najbolji jarani,
i da cvijan ocigledno nije ubijen , nego je u americi,
a sad opet postujes ovo, i sugerises i dalje na vucica,
kao u 100 predhodnih strana,
koja li je konfuzija u tvom mozgu
imali samo zajednicke interese i vidjenje politike