Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

Jbg zlocinac se vraca na mesto zlocina bilo i bice

Mi imamo problem sa onima koji su celu Srbiju pretvorili u mesto zločina.

I ne da mu se vraćaju nego besno skaću po njemu.

Odnose Beogradsku Kaldrmu. Nestaju ljude. Oslobađaju nasilnike. Neistomišljenice nazivaju prostitutkama. Delkaju posliće isključivo unutar klana. Koriste sistem da bi se rešili političke i poslovne konkurencije. Blokiraju institucije. Ponašaju se varvarski.

Anajade menja Jevropu izgleda 🤣

Jevropa je mnogo zabavnija. A i zanimljivija i poštenija; mislim da je jevropa neko ko ne ostvaruje apsolutno nikakvu ličnu korist o Vučića i SNS-a, već da je dugodišnje vezana za SRS i potom SNS i da iskreno zaista veruje.

Anajade, iako ne želim da je vređam ali će možda tako ispasti, strašno dosadno piše. Ono klasično botovanje, bez razmišljanja; više besmisleno i od onog alfalogo ili kako već li beše. Verujem da sama uopšte ni ne veruje ni u šta što piše ovde na forumu, već to radi po nekoj, ono čisto, partijskoj navici.

Jevropa je mnogo zabavnija. A i zanimljivija i poštenija; mislim da je jevropa neko ko ne ostvaruje apsolutno nikakvu ličnu korist o Vučića i SNS-a, već da je dugodišnje vezana za SRS i potom SNS i da iskreno zaista veruje.

Anajade, iako ne želim da je vređam ali će možda tako ispasti, strašno dosadno piše. Ono klasično botovanje, bez razmišljanja; više besmisleno i od onog alfalogo ili kako već li beše. Verujem da sama uopšte ni ne veruje ni u šta što piše ovde na forumu, već to radi po nekoj, ono čisto, partijskoj navici.
Slazem se sve ovo o meni nego sastavi zahtev tuzilastvu za informacijom o cvijanu

Misterija je da porodica ,otac majka nisu dali umrlicu? Bivsa zena nije imala pojma da je mrtav do pre mesec dana iako je dete dobijalo neki novac od 2018? Kakva je ovo mutljavina oko smrti ,ovo samo moze na Balkanu,

Неко ту масно лаже. Као, нису знали, ово оно...Немогуће да се није породици јављао.

Ovo treba da bude pitanje svih pitanja , jer je tu centar vucicevog mafijaskog delovanja !
Oko ove stvari treba da se okupi opozicija i da im to bude okosnica delovanja !!???

EzEveENXIAEmsUB

Ovo treba da bude pitanje svih pitanja , jer je tu centar vucicevog mafijaskog delovanja !
Oko ove stvari treba da se okupi opozicija i da im to bude okosnica delovanja !!???

EzEveENXIAEmsUB
dao si reputaciju za tekst gde stoji da su cvijan i vucic najbolji jarani,
i da cvijan ocigledno nije ubijen , nego je u americi,
a sad opet postujes ovo, i sugerises i dalje na vucica,
kao u 100 predhodnih strana,
koja li je konfuzija u tvom mozgu

dao si reputaciju za tekst gde stoji da su cvijan i vucic najbolji jarani,
i da cvijan ocigledno nije ubijen , nego je u americi,
a sad opet postujes ovo, i sugerises i dalje na vucica,
kao u 100 predhodnih strana,
koja li je konfuzija u tvom mozgu
BILI !!!! " Najbolji jarani" :hahaha: imali samo zajednicke interese i vidjenje politike
Dok Cvijan nije ukapirao koliko je vucic nezajezljiv u kradji i kojim se metodama sluzi !
Na zalost imao je tu nesrecu da iskusi te vuciceve metode !
(
Namamljen u Srbiju preko Crne gore , drzan u kucnom pritvoru i mucen valjda pokusali sa ubesjivanjem, posle predat belivuku na splav gde se jos ne zna ko je bio vlasnik i tu je Belivuk -Vucicev covek za prljave poslove , dokusurio Cvijana . Posle Vuciceva administracija i satelitska birokratija to obradili papirima , spalili les i sahranili u tajnosti bez prezimena )
Zar JKP groblja nema evidenciju o svemu ???
Veruj mi zato i cute ovoliko o tom slucaju dok se iza peru i peglaju svi tragovi koji bi doveli do Vucica

Poslednja izmena:

Back