Restricted Area
Poznat
- Poruka
- 8.016
Da ga je ubio politbiro ove vlasti otkrice se za 2 decenije kad neko drugi bude na vlasti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

No kom.“Belivuk nije ubio Cvijana, tada je bio u kućnom pritvoru”
POLITIKA Autor:Agencije 29. Mar. 202123:04 > 23:242 Komentara
Podeli
![]()
Vladimir Cvijan Foto:Medija centar Beograd
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da niko nije ubio advokata i nekadašnjeg istaknutog člana Srpske napredne stranke Vladimira Cvijana, da se to vidi iz obdukcije i da to ljudi govore da bi sakrili "Mauricijuse i druge svoje tajkunske račune".
Govoreći o tvrdnjama da je Cvijana ubio Veljko Belivuk, Vučić je rekao da to nije moguće, jer je tada “Velja bio u kućnom pritvoru”.
https://nova.rs/vesti/politika/belivuk-nije-ubio-cvijana-tada-je-bio-u-kucnom-pritvoru/
Velja je intimnije, familijarno. Da predsednik drzave ubicu nazivaYebote , on ga jos brani ! Ista su sorta
( Nije mi jasno kako g nije oslovio sa Gospodin Belivuk
)
Pa Aleksandre Vucicu " Bio je i policijsku cas pa su tvoji mafijasi divljali i palili baklje po krovovima !!!!
zatrpavanjeKrece ponovo igranka bez prestanka , vade sve cime bi zatrpali ubistvo Cvijana !!!!!!
![]()
Sad ce garant da povezu i naprave aferu Belivuk -Jelena
Govoreći o tvrdnjama da je Cvijana ubio Veljko Belivuk, Vučić je rekao da to nije moguće, jer je tada “Velja bio u kućnom pritvoru”.
E, domoga...Jedno ime povezuje sve o čemu je Cvijan imao povjerljiva saznanja. Isto ime povezuje ratni Zagreb i Beograd. Povezuje i tajne račune 1990-ih u austrijskim bankama. Isto ime povezuje naftne i plinske interese na Balkanu. I financije u Saudi Arabiji i Rusiji. Ali i Cipru.
Domagoj Margetic
@DomagojMargetic
Koja je verovatnoća da se Slučajno desi sledeće:
1. Cvijan bude povezan sa krimosima i vlašću
2. Izvrši posle toga sasvim slučajno samoubistvo, koje bude zataškano kremacijama i trogodišnjom ćutnjom
Krece ponovo igranka bez prestanka , vade sve cime bi zatrpali ubistvo Cvijana !!!!!!
![]()
Sad ce garant da povezu i naprave aferu Belivuk -Jelena
Najznačajnije pitanje je ipak kako je moguće da vladajuća stranka niti jednom rečju ne obznani smrt svog bivšeg potpredsednika.
@NemanjaSarovic
Na žalost neću objaviti snimak koji sam danas najavio. Čovek sa kojim sam razgovarao mi se javio i rekao da ne želi da snimak bude objavljen. Znajući kakvo je društvo u kome živimo, znajući da ljudi netragom nestaju, razumem i zašto. Nastavljamo da tragamo za istinom.
@Slaven777 @Branko Lori bas nam ne daju da prestanemo da sumnjamo

ja tu dilemu nemam oko Cvijana ! Uostalom kao i :@NemanjaSarovic
Na žalost neću objaviti snimak koji sam danas najavio. Čovek sa kojim sam razgovarao mi se javio i rekao da ne želi da snimak bude objavljen. Znajući kakvo je društvo u kome živimo, znajući da ljudi netragom nestaju, razumem i zašto. Nastavljamo da tragamo za istinom.
@Slaven777 @Branko Lori bas nam ne daju da prestanemo da sumnjamo
Sta je smesno logicno da se covek boji i da Sarovic nije dripac da radi popularizma dovodi nesciji zivot u opasnosti !
ja tu dilemu nemam oko Cvijana ! Uostalom kao i :
Kao oko rusenja helikoptera
Kao oko rusenja Sava male i vezivanja -ubistva portira
Kao oko ubistva Olivera Ivanovica
Kao oko ubistva na naplatnoj rampi i skrivanja 2 minuta snimka
Pa on su vladavinu krvlju započeli ubistvom 7 ljudi i napravivsi pilote ne pijandure !???
Sta je za takve ljude pojedinacno ubistvo kad si ti u startu okrvavio ruke smrcu 7 ljudi , za koje niko do dan danas niko nije odgovoarao.
Uostalom kao ni za nijedno ubistvo do sada !!??
Zar to nije upitno i sumnjivo ???
A koga zabole za tvoje laprdanje i botovanje ovde ??? ( 55 poruka i odma si zasmredeo prostor )Koga zabole za tvoje dileme?
Imaš li ti koju sudsku odluku?
Meni zao takve ! Sta je smesno logicno da se covek boji i da Sarovic nije dripac da radi popularizma dovodi nesciji zivot u opasnosti !
Pozdravljam human gest Sarovica , a dokazi ce sigurno isplivati na videlo kada za to dodje vreme !