Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

ovo nije TEMA O LECICU I PRESTANI SA TROLOVANJEM!

mesto joj je na politici jer je CVIJAN BIO VISOKI POLITICAR OVE ZEMLJE, RADECI KAO SAVETNIK PRETHODNOG I SADASNJEG PREDSEDNIKA...

TAKO DA OPRAVDANO SE NALAZI NA OVOM MESTU...

mene cudi kako si ti uopste moderator koja vec po ko zna koji put trolujes temu i dajes suprotan primer forumasima...

Savetnici su baš visoki političari, i njihove daktilografkinje isto.
Toma Nikolić je imao jednog savetnika koji je prstom čačkao nos pred Putinom.:hahaha:

Da se sam iznenada iz amerike nasao u sunavu u zimu, voli hladnu vodu spremao se za trku na Bogojavljanje... Da nema tragova nasilja.
Tri god ste zataskivali to cak i dete ne zna da mu je otac mrtav

Tu vas Bog ne izvadi. Jeste otkrili ko je pustio u javnost informaciju da je mrtav?

Moderatorka ti je nekoliko puta objasnila da to nije tačno ali ti vrtiš jedno te isto kao pokvareni gramofon.

A možda si bot? Radiš po učinku.

Ubrzo ces plakati. Narod sve vise prica da je av ubio cvijana. Eno pisu i po ulicama. Krenulo je nece stati.

To sto ste prikrivali 3 god cak i od njegovog deteta je normalnom svetu dovoljno...

Nego jeste li otkrili ko vas cinkario?

Ko je pustio pricu u medije i obelodanio da je mrtav....

Što ja da plačem, ja samo sprdam ove bez mozga.
Briga mene i za Vučića i za Cvijana.

Tabloidi u srbiji za udarnu vest objave bilo sta makar "dara bubamara" piskila na parkingu...

A da ne objave vest da se "utopio" bivsi savetnik tadica i vucica u zimu u reci?

Koji je eto opasno optuzivao vucica za kriminal pa nestao iz srbije da bi se posle par godina pojavio u zimu u vodi...

Objave i kad se utopio seljak u sumadiji a nece ovo!

Tabloidi u srbiji za udarnu vest objave bilo sta makar "dara bubamara" piskila na parkingu...

A da ne objave vest da se "utopio" bivsi savetnik tadica i vucica u zimu u reci?

Koji je eto opasno optuzivao vucica za kriminal pa nestao iz srbije da bi se posle par godina pojavio u zimu u vodi...

Objave i kad se utopio seljak u sumadiji a nece ovo!
Mozda je otac zapretio tuzbom ko objavi gotov je a ima pravo ako ne da saglasnost da procuri vest

Back