Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

to i nas zanima, kako se pojavio u dunavu!

ako je vec nestao kako ste govorili, oklen u dunavu?

uzeleo se coek dunava...
dunaveeeeeeeeeeeeeee dunaveeeeeeeeeeeeeeeee kraj tebe mi srce moje ostade.....................

Covek, aj da pretpostavimo da hoce da se samoubije, odlazi 5
januara, zna da pliva, i baca se u Dunav. Pa koja budala moze u nesto
ovako da poveruje?

pa bas ti nasao da mi kazes,
ti ovde i spavas
preko 60 hiljada poruka za 6 godina
svako ko ima oci, a pre svega mozga,
moze da uporedi nase profile :D
a tvoj je tipicni sorosevski lazljivi
Ali ti pratis samo teme u kojima se pominje Djilas da bi branila SNS aka Vucica.
Nisam video da kucas nesto na drugim pdf :per:
A sada vidim da si otvorila nalog 2008 hm pa tada je i SNS nastao.

Botino ne vjerujem u sve naravno...

Ko god da je objavio prvi put posle 3 god da je neko mrtav nadjen u dunavu u januaru SVE CE MI BITI JASNO

Ova je prica za mene nekako i nestvarna jer taj covek je jos
kao jako mlad postao neki faktor ( verovatno je bio pametan, lukav, snalazljiv, prodoran), onda prelazi u SNS ( iz DS) tu radi neke
mutne radnje ( barem tako stoji u medijima) za racun i u ime Vucica,
usput postaje i uspesan advokat pa brani razne velike kriminalce,
ali to je tako uvek sa jako visprenim advokatima i onda ga od danas
na sutra vise nema i zivom coveku ( porodica, prijatelj, partijski drugovi, ali i advokati koji su ga sigurno poznavali) ni reci, ni traga,
ni glasa. To je za mene neshvatljivo kako je moguce da i sama advokatska komora ne pita sta je i kako je bilo nego predsednik te
komore kaze mrtav ladan da je on nekada izbrisan iz spiska, al pojma nema kada.

Ova je prica za mene nekako i nestvarna jer taj covek je jos
kao jako mlad postao neki faktor ( verovatno je bio pametan, lukav, snalazljiv, prodoran), onda prelazi u SNS ( iz DS) tu radi neke
mutne radnje ( barem tako stoji u medijima) za racun i u ime Vucica,
usput postaje i uspesan advokat pa brani razne velike kriminalce,
ali to je tako uvek sa jako visprenim advokatima i onda ga od danas
na sutra vise nema i zivom coveku ( porodica, prijatelj, partijski drugovi, ali i advokati koji su ga sigurno poznavali) ni reci, ni traga,
ni glasa. To je za mene neshvatljivo kako je moguce da i sama advokatska komora ne pita sta je i kako je bilo nego predsednik te
komore kaze mrtav ladan da je on nekada izbrisan iz spiska, al pojma nema kada.
Lukav pametan prodoran?

Ne. Bio je budala da se upusti sa vodjama mafije, stitio ke od joce amsterdama pa nadalje... Nece to svako jer ne zeli imati posla sa tim.. To nosi potplacivanja sudija, uz pretnje, on je bio spona izmedju mafije i sudija... Prenosi pretnje ako ne prime ogromno mito...vucicu je takpdje bio spona sa krimosima u zatvoru...

Tako ke s njihovim parama usao u politiku infiltriran od mafije...
Potom kod vucica...

Nije on cvecka...

Nego posto je direktno bio u vezi sa miskovicem i slicnim tajkunima vlast moze okrenuti da je to njihovo delo... Nisam to iskljucivao. Tajkuni jesu mocni da nekog smaknu a nije ni za neverovati da posle plate nekpg iz tuzilastva za izvestaj... Mada je to mnogo blize i lakse da ucini vlast...

Prikrivanje njegove smrti je dokaz da je ubijen...

Lukav pametan prodoran?

Ne. Bio je budala da se upusti sa vodjama mafije, stitio ke od joce amsterdama pa nadalje... Nece to svako jer ne zeli imati posla sa tim.. To nosi potplacivanja sudija, uz pretnje, on je bio spona izmedju mafije i sudija... Prenosi pretnje ako ne prime ogromno mito...vucicu je takpdje bio spona sa krimosima u zatvoru...

Tako ke s njihovim parama usao u politiku infiltriran od mafije...
Potom kod vucica...

Nije on cvecka...

Nego posto je direktno bio u vezi sa miskovicem i slicnim tajkunima vlast moze okrenuti da je to njihovo delo... Nisam to iskljucivao. Tajkuni jesu mocni da nekog smaknu a nije ni za neverovati da posle plate nekpg iz tuzilastva za izvestaj... Mada je to mnogo blize i lakse da ucini vlast...

Prikrivanje njegove smrti je dokaz da je ubijen...

A jel mozimo da se slozimo da nekako nije u redu da se smrt ( bilo cija)
ovako sakriva i da zvanicnici, ukljucujuci i Pravosudje mazu i lazu?

Back