Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.859
...devojku Predraga Malog... ItdЈесу ли објавили за Ивану Бодрожић, девојку Жељка Митровића, која је овердозирала у хотелу?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...devojku Predraga Malog... ItdЈесу ли објавили за Ивану Бодрожић, девојку Жељка Митровића, која је овердозирала у хотелу?
to i nas zanima, kako se pojavio u dunavu!
ako je vec nestao kako ste govorili, oklen u dunavu?
uzeleo se coek dunava...
dunaveeeeeeeeeeeeeee dunaveeeeeeeeeeeeeeeee kraj tebe mi srce moje ostade.....................
Glasačko telo sns-a.Covek, aj da pretpostavimo da hoce da se samoubije, odlazi 5
januara, zna da pliva, i baca se u Dunav. Pa koja budala moze u nesto
ovako da poveruje?
za razliku od tebe, meni se ne mora crtati,...... ja to nikada nisam izjavio
....... djilas im ubio i cvijana...
a jeste i nevolju je on napujdo na sve zlocine...
Kako ti ne dosadi da trolujes i tako nenormalno pišeš na forumu? Imaš li ti porodicu, prijatelje?za razliku od tebe, meni se ne mora crtati,
cim se otvori tema sa naslovom iz djilasovih novina,
ti odmah svrsavas,
da li je to znak da ne verujes tim izjavama
pa bas ti nasao da mi kazes,Kako ti ne dosadi da trolujes i tako nenormalno pišeš na forumu? Imaš li ti porodicu, prijatelje?
Recimo to sasvim otvoreno: radikalčine svečano zabole za svaki srpski život koji je protiv Šešelj i njegovih klonovaKako ti ne dosadi da trolujes i tako nenormalno pišeš na forumu? Imaš li ti porodicu, prijatelje?
Ali ti pratis samo teme u kojima se pominje Djilas da bi branila SNS aka Vucica.pa bas ti nasao da mi kazes,
ti ovde i spavas
preko 60 hiljada poruka za 6 godina
svako ko ima oci, a pre svega mozga,
moze da uporedi nase profile
a tvoj je tipicni sorosevski lazljivi

Botino ne vjerujem u sve naravno...za razliku od tebe, meni se ne mora crtati,
cim se otvori tema sa naslovom iz djilasovih novina,
ti odmah svrsavas,
da li je to znak da ne verujes tim izjavama
Covek, aj da pretpostavimo da hoce da se samoubije, odlazi 5
ovako da poveruje?
https://www.google.com/search?q=šoj...ate=ive&vld=cid:114093f7,vid:U2aZyc2DAJ8,st:0Covek, aj da pretpostavimo da hoce da se samoubije, odlazi 5
ovako da poveruje?
Botino ne vjerujem u sve naravno...
Ko god da je objavio prvi put posle 3 god da je neko mrtav nadjen u dunavu u januaru SVE CE MI BITI JASNO
Lukav pametan prodoran?Ova je prica za mene nekako i nestvarna jer taj covek je jos
kao jako mlad postao neki faktor ( verovatno je bio pametan, lukav, snalazljiv, prodoran), onda prelazi u SNS ( iz DS) tu radi neke
mutne radnje ( barem tako stoji u medijima) za racun i u ime Vucica,
usput postaje i uspesan advokat pa brani razne velike kriminalce,
ali to je tako uvek sa jako visprenim advokatima i onda ga od danas
na sutra vise nema i zivom coveku ( porodica, prijatelj, partijski drugovi, ali i advokati koji su ga sigurno poznavali) ni reci, ni traga,
ni glasa. To je za mene neshvatljivo kako je moguce da i sama advokatska komora ne pita sta je i kako je bilo nego predsednik te
komore kaze mrtav ladan da je on nekada izbrisan iz spiska, al pojma nema kada.
Lukav pametan prodoran?
Ne. Bio je budala da se upusti sa vodjama mafije, stitio ke od joce amsterdama pa nadalje... Nece to svako jer ne zeli imati posla sa tim.. To nosi potplacivanja sudija, uz pretnje, on je bio spona izmedju mafije i sudija... Prenosi pretnje ako ne prime ogromno mito...vucicu je takpdje bio spona sa krimosima u zatvoru...
Tako ke s njihovim parama usao u politiku infiltriran od mafije...
Potom kod vucica...
Nije on cvecka...
Nego posto je direktno bio u vezi sa miskovicem i slicnim tajkunima vlast moze okrenuti da je to njihovo delo... Nisam to iskljucivao. Tajkuni jesu mocni da nekog smaknu a nije ni za neverovati da posle plate nekpg iz tuzilastva za izvestaj... Mada je to mnogo blize i lakse da ucini vlast...
Prikrivanje njegove smrti je dokaz da je ubijen...
Upravo sam to rekao, ko god da sakriva mora da odgovara zbog cega je to radio...A jel mozimo da se slozimo da nekako nije u redu da se smrt ( bilo cija)
ovako sakriva i da zvanicnici, ukljucujuci i Pravosudje mazu i lazu?
o tome i pricamo evo 46 strana,Pravo pitanje je ko je pustio pricu u javnost...
Neko iz samog vrha ali ko?
o tome i pricamo evo 46 strana,
a ti kao ne kontas,
djilasova glasila i tviterasi

o tome i pricamo evo 46 strana,
a ti kao ne kontas,
djilasova glasila i tviterasi
vec smo pisali o klipu,klip je iz ranijeg perioda a kasnije okacen,
Cvijan je mnogo jaca i mentalno stabilnija licnost od Vucica i sigurno da je bio veliki rival Vucicu na izborima !