Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

Dešava se tako da se neko sukobi sa El Presidenteom, pa posle padne u depresiju i izvrši samoubistvo bez oproštajnog pisma. Nije to jedini slučaj.

Jedan Kolumbijac je sebi tri puta pucao u glavu, odsekao onda sebi tu izbušenu glavu, uvio se u najlonski đžak sa kamenjem i bacio se s mosta. Možeš misliti koliko je bio očajan kad je tako temeljno isplanirao to samoubistvo.
Meni to liči na Đitlerov potpis :think:

Све у свему... Од доступних чињеница, ништа не делује ненормално...

Једино ненормално у целој причи јесте бесомучно спиновање, Беба Поповић да позавиди.

Jedino nije nenormalno da čovek možda nije živ, sve ostalo je nenormalno

Čuj neko udruženje nadležno za proglašenje smrti.. pa kao Poreska pita udruženje , a ne ide preko APR i JMBG i porodice , tj naslednika... budalaština do budalaštine

Иначе Цвијан док се бавио адвокатуром имао је симпатичан списак клијената..

Cvijan je zastupao i Ivana Pavlovića Ikera, osuđenog za šverc kokaina, Sretena Jocića poznatijeg kao Joca Amsterdam, vlasnika "Jugoagenta" Milana Marjanovića, kao i vlasnika "Borovica transporta" Dušana Borovicu.

1616102242387.png

VUČIĆ NOVIM BRAVURAMA ZABAVLJA REGION: "Spreman sam na poligraf zbog Cvijana, Jovanjice..."

Vučić je prethodno govorio za šta su ga sve optuživali i naveo da je spreman da ide na poligraf i oko Jovanjice i oko Olivera Ivanovića…

52377769_303[1].jpg

Prije 23 min

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je gostujući na RTS da je spreman da ide na poligraf zbog Vladimira Cvijana.

On je prethodno govorio za šta su ga sve optuživali i naveo da je spreman da ide na poligraf i oko Jovanjice i oko Olivera Ivanovića…

“Danima su nešto petljali lagali, dok im čak i njihovi ljudi nisu rekli da prekinu sa tim i sa tom vulgarnom i bljutavom kampanjom iživljavanja nad mrtvim ljudima oko Vladimira Cvijana, koji nije živ već tri godine. Spreman sam da idem i na poligraf za to. A vas pitaju jednu običnu stvar – jednog pitaju je li znao nešto o pripremi ubistva Aleksandra Vučića, neće na poligraf. Ovog drugog pitaju da ide na poligraf za vezu sa računima na Mauricijusu. Kaže neće poligraf. Trećeg pitaju da li je spavao sa dečacima i da li im je davao kokain, e kaže bolestan je, doneće medicinsku dokumentaciju”, rekao je predsjednik Srbije.

Podsjećamo, Vladimir Cvijan preminuo je još prije tri godine, a javnost je o tome saznala tek prije nekoliko dana.

Pogledajte prilog 885184

VUČIĆ NOVIM BRAVURAMA ZABAVLJA REGION: "Spreman sam na poligraf zbog Cvijana, Jovanjice..."

Vučić je prethodno govorio za šta su ga sve optuživali i naveo da je spreman da ide na poligraf i oko Jovanjice i oko Olivera Ivanovića…

Pogledajte prilog 885185

Prije 23 min

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je gostujući na RTS da je spreman da ide na poligraf zbog Vladimira Cvijana.

On je prethodno govorio za šta su ga sve optuživali i naveo da je spreman da ide na poligraf i oko Jovanjice i oko Olivera Ivanovića…

“Danima su nešto petljali lagali, dok im čak i njihovi ljudi nisu rekli da prekinu sa tim i sa tom vulgarnom i bljutavom kampanjom iživljavanja nad mrtvim ljudima oko Vladimira Cvijana, koji nije živ već tri godine. Spreman sam da idem i na poligraf za to. A vas pitaju jednu običnu stvar – jednog pitaju je li znao nešto o pripremi ubistva Aleksandra Vučića, neće na poligraf. Ovog drugog pitaju da ide na poligraf za vezu sa računima na Mauricijusu. Kaže neće poligraf. Trećeg pitaju da li je spavao sa dečacima i da li im je davao kokain, e kaže bolestan je, doneće medicinsku dokumentaciju”, rekao je predsjednik Srbije.

Podsjećamo, Vladimir Cvijan preminuo je još prije tri godine, a javnost je o tome saznala tek prije nekoliko dana.

Tako je Vučko!! Ebi budale kad se nameštaju!
Sad 3 dana na Hepi i 3 na Pink...napadnut, mora da se brani!

Imamo vašu sliku Cvijana kao uspešnog advokata, časnog i poštenog čoveka,
dobrog supruga, kome nije stalo do materijalnih vrednosti već do ideala i borbe
sa silama mraka...i kao takav je morao biti uklonjen od strane mračnog sistema.

U stvarnosti imamo izuzetno ambicioznu, nedruštvenu i pohlepnu osobu koja prvo
uskače u stranku na vlasti koju špijunira i iz koje ga izbacuju.
On kao principijelan čovek odlazi u suprotstavljenu stranku onoj prvoj (valjda zbog
ideala) i opet kao konfliktna ličnost upada u probleme i biva izbačen.
A onda Cvijanov intervju gde on iznuđuje neke milione evra od biznismena a neke
od tih miliona ne prosleđuje stranci za čiji račun iznuđuje!
Tu mu je i veoma zanimljiva klijentela koju je zastupao kao advokat.

Od dobrog supruga došli smo do davno razvedenog čoveka.

Ko zna još koje je probleme imala u životu jedna tako konfliktna ličnost? Ko garantuje
da posle svega nije zapao u depresiju? (Ovo su sada već moje pretpostavke).

Državni organi pronalaze telo i konstantuju da se utopio bez znakova nasilja nad njim,
Nema nikakvih indicija o postojanju zločina.
Ja verujem stručnim službama dok me vi ne razuverite.
samo sto su propustili da objave da je poznata licnost , advokat, i funkcioner nekadasnji na vioskim pozicijama umro... tri godine ne zna javnost ni mediji za to...

Pogledajte prilog 885184

Pogledajte prilog 885185

Prije 23 min

a taj ce poligraf drzati u rukama njegovi ljudi i saopstice da je bdp srbije jaci od nemackog...

Pogledajte prilog 885184

Pogledajte prilog 885185

Prije 23 min

sloba je pao posle stanbolica, pasces i ti posle ovog djavoljeg advokata...

Jedino nije nenormalno da čovek možda nije živ, sve ostalo je nenormalno

Čuj neko udruženje nadležno za proglašenje smrti.. pa kao Poreska pita udruženje , a ne ide preko APR i JMBG i porodice , tj naslednika... budalaština do budalaštine
pa sto onda nismo cekali da nam za balasevica i djuricica javi udruzenje estradnih umetnika da su umrli od korone...

djilas se nista pitao nije 2018 te kada se ovaj "nesretno" udavio i ako nije pecaros a plivac je bio vrsan... imao je eto cudan fetis da se plakne u ledenoj vodi spremajuci se za casni krst i Bogojavljenje...
jel ti uopste procitas sta se napise,
ako je neko nestao 4 godine, pa ga posle toga nadju mrtvog,
valjda je nejrelevantnije sta je bilo s njim te 4 godine pred smrt
gde s nlazio, sta je radio,
mozda je vec tad bio mrtav

samo sto su propustili da objave da je poznata licnost , advokat, i funkcioner nekadasnji na vioskim pozicijama umro... tri godine ne zna javnost ni mediji za to...

Samoubistvo je u srpskom narodu sramota, popovi ne dolaze na sahranu...šta ti očekuješ
da neko drugi to razglasi čitavom svetu, to je taj vaš pijetet prema pokojniku?

Back