cekaj dok twiterasi sastave strucni tim patologaNiko od ovih Šerloka da nam objavi šta to piše u obdukcionom nalazu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cekaj dok twiterasi sastave strucni tim patologaNiko od ovih Šerloka da nam objavi šta to piše u obdukcionom nalazu.
ma i meni 4000Не знам, нешто ми недостаје додатних 400 евра у арсеналу.
	Da li je Vladimir Cvijan, Stambolić zlatnog doba?
— N_Raša (@NenadRasa) March 15, 2021
Па да, и још лепо човек каже да се то тако ради у "Мајчици"..Зар ту политику "нестајања" није "пластично и стручно" објаснио у скупштини њихов посланик Бакарец...?!
Зар ту политику "нестајања" није "пластично и стручно" објаснио у скупштини њихов посланик Бакарец...?!
	Интересантно да ти моје спрдање смета, али не и нека друга спрдања, на неку другу тему...Au sine...kad možeš da se sprdaš na jednoj ovakvoj temi...

Правда за Цвијића!
Ко год да је...![]()
Možda Nevolja ima veze sa ovim. Njegov specijalitet su nestajanja.
Ооо, издајниче српскога народа- ухватисте ли кривца, или кривицу, да буднем родно равноправан...?Нема смисла, Роко, да се спрдаш на оваквој теми.

jeл он тад уопште био у игриMožda Nevolja ima veze sa ovim. Njegov specijalitet su nestajanja.
наркоманијаОоо, издајниче српскога народа- ухватисте ли кривца, или кривицу, да буднем родно равноправан...?![]()
U igri je poslednjih pet godina.jeл он тад уопште био у игри
аха, јер ја га први пут у новинама видим 2019. ако се добро сећам као споменутог за нешто. јел има листа злочинаU igri je poslednjih pet godina.
Ооо, издајниче српскога народа- ухватисте ли кривца, или кривицу, да буднем родно равноправан...?![]()
N1 saznaje: Uzrok smrti Vladimira Cvijana davljenje u reci
https://rs.n1info.com/vesti/n1-saznaje-uzrok-smrti-vladimira-cvijana-davljenje-u-reci/
Опкољавате га, к'о Ђура аеродром?Сужава се круг осумњичених.
Или, осумњиченог, да будем прецизнији.