Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
E, sad lepo nek SPC te pare sto je ovaj spizdio uzme pa nek ulozi u Hilandar.
Btw, toliko o postenju svih pripadnika SPC....
Btw, toliko o postenju svih pripadnika SPC....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam razmisljala na slican nacin. Pre svega ima nas sve manje i manje ( opet o beloj kugi ali sta cu), ali ocigledno je da obdanista ni ranije nije bilo dovoljno i sigurno je da bi trebalo da budu prioritet, a crkve bi mozda mogle da budu malo manje i skromnije.Elvin:ma meni se nesto cini da je on prisao spc-u posto je optuzen za korupciju...sad ako je proneverio neka ide u zatvor,ali glupo je da ga makedonci zatvaraju zbog nekih glupavih optuzbi...
mada meni nije jasno sto je spc toliko zapela za makedoniju...
stvarno ne moze se govoriti tako o svim pripadnicima spc ima ih raznih...i dobrih i losih...
meni licno smeta sto se crkve zidaju na 1000 metara,recimo pre skole ili obdanista koji su neophodniji...ima nekoliko takvih primera...
Elvin:ma meni se nesto cini da je on prisao spc-u posto je optuzen za korupciju...sad ako je proneverio neka ide u zatvor,ali glupo je da ga makedonci zatvaraju zbog nekih glupavih optuzbi...
mada meni nije jasno sto je spc toliko zapela za makedoniju...
stvarno ne moze se govoriti tako o svim pripadnicima spc ima ih raznih...i dobrih i losih...
meni licno smeta sto se crkve zidaju na 1000 metara,recimo pre skole ili obdanista koji su neophodniji...ima nekoliko takvih primera...
Princip:Ćutanje je zlato....Obersturmfuehrer:Kakav je uopste njihov stav o tome? Sada, posle svega?
Obersturmfuehrer:Ovu temu sam postavio i z prostog razloga da bi se videlo da i u SPC ima jajara i mufljuza, kao i u bilo kom delu drustva. E sad, ne znam zasto bi se neko osecao uvredjenim zbog zatvaranja nekog lopova...