Better_pevach
Obećava
- Poruka
- 70
Treba pustiti coveka da pokaze sta zna i moze, pa neka i zaradi, zaradice i radnici. On je barem stekao novac u inostranstvu a ne guleci srpskog seljaka i srpskog radnika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jomini:Bez veze. On ima para i sad je loše što hoće da uloži u nešto već razrađeno, a ne da se bakće sa razbucanim firmama. Ne kažem ja, to bi bilo bolje za Srbiju, ali zameriti nešto ovako, to je suludo i zlobno.
Ima logike i u ovome sto si rekao ( slicno sam nesto na predhodnoj strani pomenuo ). Malo je izjava " pomoci Srbiji " licemerna ali sebe ne bih video kako ulazem u nesto propalo u Srbiji a kamoli njega. On moze novac uloziti i u svetu, obrnuti tamo gde je sigurnije nego ovde. Ovde vladaju neki peti sistemi i velika korupcija, dovoljno tesko za kupovinu neke firme a kamoli za pocetak. Opet, bolje Divac nego B. pacoli.Slobodance:A ti si baš pametan i dobroćudan!
Uvek mi se prvi ispenješ na ...
Svaka čast što ste se svi složili !
Ne kažem ja ništa o poreklu novca,svaka čast njemu kao sportisti...
Ali on sam izjavljuje za TV da želi da "pomogne Srbiji..." -ali ni je pomoć
kupovina razrađene kompanije...
Neka "kupi" npr.KK Slogu i neka od nje napravi svetski brend !
Srbine, ti bi ga najviše voleo kada bi izašao na ulicu i delio pare prolaznicima dok ne ostane bez ijednog dinara... Ako bi se i ti ucurio nekako u red za koju paru, gde bi ti bio kraj....Slobodance:A ti si baš pametan i dobroćudan!
Uvek mi se prvi ispenješ na ...
Svaka čast što ste se svi složili !
Ne kažem ja ništa o poreklu novca,svaka čast njemu kao sportisti...
Ali on sam izjavljuje za TV da želi da "pomogne Srbiji..." -ali ni je pomoć
kupovina razrađene kompanije...
Neka "kupi" npr.KK Slogu i neka od nje napravi svetski brend !
Jomini nije u redu sto si mi zatvorio temu, ali O.K.,tvoja stvar.jomini:Srbine, ti bi ga najviše voleo kada bi izašao na ulicu i delio pare prolaznicima dok ne ostane bez ijednog dinara... Ako bi se i ti ucurio nekako u red za koju paru, gde bi ti bio kraj....
jomini:Srbine, ti bi ga najviše voleo kada bi izašao na ulicu i delio pare prolaznicima dok ne ostane bez ijednog dinara... Ako bi se i ti ucurio nekako u red za koju paru, gde bi ti bio kraj....
Slobodance:Ne,šerife...
Možda bi ti to voleo,pošto obožavaš "anglosaksonski "stil života ljudi
kojima je Bog samo novac.
Ja mnogo više cenim duhovne vrednosti života u odnosu na materijalne...
Ja ne mrzim Divca i želim mu sve najbolje,ali sam hteo da ukažem na
razliku između "pomoći" i sigurno profitabilne investicije...
Ili samo jedna reč - licemerje...
Slobodance:Bog ti pomogao Eremita !
Pa jel ti čitaš šta ja pišem ?
Kako " smeta vam Vlade Divac"?
Pa normalno da više cenim njega od svih šiptara,ali TO NIJE POMOĆ SRBIJI,
već "biznis".
Eto zašto on ne kupuje zemlju po Vojvodini,pa da ULOŽI u SRBIJU !
Inače ja uopšte nisam na strani vlade,Dinkića...DS...
Nemoj da se klanjaš nikom,osim jednome BOGU našem Isusu Hristu...
eremita:Па нормално, Слободанце, да је бизМис... и Шиптари у сред Србије праве биЗмис... али не заборави да је Дивац ПОЈЕДИНАЦ... а шипоси су ЕКИПА и када једном УЂУ - заборави да ћеш их се отарасити.
п.с. ПОКЛОНИТИ се некоме - је знак поштовања према тој личности или на пр.
када се глумци ПОКЛОНЕ публици - то је знак захвалности и поштовања...
наравно да се клањам једином сину Божијем Господу Исусу Христосу.