VLADAR SEDME KUCE

• Začetnik teme Začetnik teme neznalica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Upliv Algola je slican plutonskom.

Lilit nosi cetiri aspekta, prirode ili ispoljenja, Crni i Tamni Mesec, Asteroid Lilit i Algol.
Zvezda je kolektor njene energije, borbe i sukobi sa okolinom nosioca natalnog Marsa su zagarantovani.

Kod mene je sedma kuća prazna, vrh je u Vodoliji, vladar je Uran koji se nalazi u četvrtoj kući u znaku Škorpije. Šta to znači? Da li ću se ikada udati ili ću zauvek ostati sama?

Moze znaciti i da ces se udati i da ces biti sama i da ces udata biti sama. Polozaj Urana kao vladara Vodolije nije zahvalan u Skorpiji jer su ova dva znaka u neprijateljskom odnosu jedan ka drugome a i osobe sa osom sedme u Vodoliji u malom procentu imaju harmonicne partnerske odnose.

Dobra strana je sto je Uran u cetvrtom polju no ipak je Uran lose telo.

Moze znaciti i da ces se udati i da ces biti sama i da ces udata biti sama. Polozaj Urana kao vladara Vodolije nije zahvalan u Skorpiji jer su ova dva znaka u neprijateljskom odnosu jedan ka drugome a i osobe sa osom sedme u Vodoliji u malom procentu imaju harmonicne partnerske odnose.

Dobra strana je sto je Uran u cetvrtom polju no ipak je Uran lose telo.

Dobro, možda može značiti razvod braka ili vezu sa razvedenim muškarcem. A koliko je loš ili dobar aspekt Uran opozicija Venera (ona je u Biku u 10 polju) i Uran kvadrat Mars koji je u 12 polju u Raku? Verovatno je sve to loše, zar ne? :neutral:

Naime meni se nijedna planeta ne nalazi u 7 kuci sto koliko znam znaci da ona nuzno i nije prazna ...sada uz daljnje upute moze li mi netko odredit u kojoj se ona "nalazi" odnosno koja planeta bi bila najvjerodostojniji nosilac tebkuce ...naim e kao sto sam rekla 7 kuca mi je u znaku ovna (mars) mars mi je u vagi(venera) u 1. Kuci...od aspekata sa marsom imam square marsa sa uranom i neptunom te sekstil sa mjesecom ne znam da li su aspekti suvisni ili ne...uglavnom ako ista moze li me neko uputit da si nekako "svrstam" 7 kucu u neku planetu...

Vladar 7. kuce u nekoj kuci.. Naspram te kuce gleda se znak i simbolika tog znaka se moze naci u okruzenju gde ste upoznali vaseg bracnog partnera. Ako je naspram vladara 7. kuce kuca u znaku Raka: kola, rak, dom... ; Lava: nesto roja; Strelca: lopta, strela... ; Ribe: ribe... :)
Sta kazu vencani, da li se secate?

Vladar 7. kuce u nekoj kuci.. Naspram te kuce gleda se znak i simbolika tog znaka se moze naci u okruzenju gde ste upoznali vaseg bracnog partnera. Ako je naspram vladara 7. kuce kuca u znaku Raka: kola, rak, dom... ; Lava: nesto roja; Strelca: lopta, strela... ; Ribe: ribe... :)
Sta kazu vencani, da li se secate?

msm bila udata... vladar sedme mi je u 11 naspram je znachi 5 u shkorpiji (mada meni vishe naspram deluje neptun u petoj koji je vec u strelcu) upoznala ga u jednom restoranu u berlinu...

Moze li pomoc?
Mesec u 7 kuci u Ribama, Podynak Devica, Znak Rak, Venera u Blizancima u 9 kuci

Sedma kuca je jedan na jedan odnosi. Ribom vlada Jupiter, ideje, ideali. Mjesec je antena utisaka, emocija.
Dakle, u jedan na jedan odnosima primas snazne utiske na ideje i ideal.
Venera obradjuje i uskladjuje utiske. U blizancima je pod uticajem Merkura, ili price, komunikacija. Svidja ti se dobra prica, padas na to, i mjesec daje snazne utiske na ideje i ideale.

Gaga nije rekla/rekao ništa ni o svom polu a i važne faktore oko 7.kuće.
Npr gdje je Jupiter,pa Sunce i na kojim stepenima.
Ja obzirom da nemam talenat vidovitosti ne mogu da analiziram ovakvu kartu.
Gago23 moraš da se otvoriš s kartom.

Vladar 7.kuce u raku,mjesec u vodoliji 2.kuca.U 7. imam uran ret. koji je u opoziciji s mojim suncem i venerom r iz 1.kuce vodolije.Mjesec iz 2. ima opoziciju s plutonom r. iz 8. teško da cu naci nekoga :zper:

Back