Влада Србије мора пасти јер све је последица због преписаних а не прилагођених закона ЕУ за Србију

Пошто си тражио детаљно, ево ти. Немој сад да се жалиш. Има "рупа" за период 2012-2014, надам се да не смета.

https://www.researchgate.net/profil...with-the-law-of-the-European-Union-vol-II.pdf

https://www.emins.org/wp-content/uploads/2021/03/06-za-overu_EP-A4-Post-analiza-publ-SRB_MAR2021.pdf

Ево ти овде и извештаји ЕК:
https://www.mei.gov.rs/srl/dokumenta/eu-dokumenta/godisnji-izvestaji-ek/

Ti linkovi nemaju veze sa onim sto sam pitao, lepo pitam koji to zakon u Srbiji kaze da moze da se promeni pol sa 16 godina bez odobrenja roditelja?

Влада Србије мора пасти...​

Polako sa padanje,prvo mora da se nadje zamena a kakvi ste vi srbijanci dugo ce to da traje. Pre ces naci iglu u senu nego vi zamenu za ovu vlast.
Pazi demonokratski sistem i jeste osmisljen kao sjasi kurta da uzjase murta kao i da kurta i murta budu lutke na koncu zapadne oligarhije
bilo ko da dojde na vlast proces evroatlantskih integracija i stvaranja svjetske vlade ce biti nastavljeni

kad bi nekim slucajem dosao na vlast neko ko nije lutka na koncu i pokusao da prekine ove procese ,srbija bi bila suocena sa sankcijama ,peta kolona bi ponovo bila aktivirana a moguce da bi bila ponovo bombardovana

Ti linkovi nemaju veze sa onim sto sam pitao, lepo pitam koji to zakon u Srbiji kaze da moze da se promeni pol sa 16 godina bez odobrenja roditelja?

Баш имају директно везе са ониме шти си рекао:

Nijedan Zakon nije prepisan. Vidi se da nemas blage veze o Zakonima EU :D

А ако те од свих ствари занима само промена пола, обрати се овој жени на и-мејл. Каже да се у прву фазу може, ето, већ са навршених 15.

1684829226636.png

Баш имају директно везе са ониме шти си рекао:

А ако те од свих ствари занима само промена пола, обрати се овој жени на и-мејл. Каже да се у прву фазу може, ето, већ са навршених 15.

Pogledajte prilog 1346063

Ne, nego kaze da moze da se obrati psihologu :)

Ne izmisljaj vise, lose ti ide 😂

Ne, nego kaze da moze da se obrati psihologu :)

Неће ни психологу, него вероватно прво некој медицинској сестри на пријавници, зато прекини да се правиш глуп.

Неће ни психологу, него вероватно прво некој медицинској сестри на пријавници, зато прекини да се правиш глуп.

Covece, kako se blamiras svojim lazima i mrznjom, sta jos neces da izmislis samo da opravdas svoju mrznju pema svemu sto dolazi sa zapada. 😁

Ajde, lepo, spremaj se za miting podrske svom precedniku 😁😁😁

Covece, kako se blamiras svojim lazima i mrznjom, sta jos neces da izmislis samo da opravdas svoju mrznju...
Јеси ли ово писао док си гледао себе у огледало.
Све што си написао на овој теми се испоставило као лаж.

Јеси ли ово писао док си гледао себе у огледало.
Све што си написао на овој теми се испоставило као лаж.

Ne nego sve sto si ti napisao na ovom forumu je cista mrznja, i gomila lazi. :)

To samo nacionalisti mogu tako da mrze.
Pateticno 🙄

Hahahahahahhaaha....smešni čovečuljku 😂😂😂

Па ниси смешан, тужан си. Толико си искомплексиран и жељан да се ушлихташ својим хендлерима, да немаш више меру у глупирању.

ФАКАТ је да ви појма немате колико је преписано закона о правима деце а када ошамарите своје непослушно дете тек тада увидите по казни која вам следи па је тада све касно.
dete se vaspitava ranije , ako ono zna koja su mu prava a ti ga nisi vaspitao - kasno je

Види се колико ти имаш појма када не знаш да је код нас преписан закон из ЕУ па дете са напуњених 16 година има права да мења пол без дозволе родитеља.
ТАМО ЦЕНИМ ДА СИ ТИ НЕКИ ТЕШКИ ВУЧИЋЕВ БОТ.
pa dobro , 16 god je vec vreme kad dete prilicno zna

tako da nakon nekoliko razgovora sa psiholozima treba da ima tu mogucnost

Па ниси смешан, тужан си. Толико си искомплексиран и жељан да се ушлихташ својим хендлерима, да немаш више меру у глупирању.

Jel to pokusavas da me isprovociras?

To neka standardna moderatorska fora? 🤣🤣🤣🤣🤣

E, kakava patetika.

Ajde, spremaj se za autobus 😃

Jel to pokusavas da me isprovociras?

А шта друго да ти се одговори кад причаш глупости на теми, а када ти се одговори онда се правиш блесав.

Рекао си да ништа није преписано из ЕУ, навео сам ти преко хиљаду страна материјала о усклађивању закона Србије са ЕУ. Онда одједном то није било битно, него си почео да исмеваш човека везано за старосну границу везано за промени пола. Ту си исто добио информацију да је улазак у процедуру могућ са 15 година. Онда си упао у потпуно блесављење и почео да причаш о обраћању психологу. Није реч о обраћању психологу, већ се особа обраћа дотичној комисији, а психолошка обрада је права фаза коју особа мора да прође у процедури промене пола. Уз то си линковао нека документа од пре 10 година, немаш ни појма да се дотична комисија тако више и не зове. Има неколико година да је променила име.

Све у свему ништа не радиш на овој теми, сем што се максимално глупираш и замајаваш читаоце. Ниси у стању да нормално и пристојно разговараш.

Ауторскаа
Председник Србије Александар Вучић ако настави овако тврдоглаво да штити своју владу која је одговорна јер није бринула за друштво у Србији већ само да се МАКСИМАЛНО додвори ЕУ да јој што пре ИСПОРУЧИ паре као награду јер је споровела у Србији све оне законе које је тражила ЕУ без обзира што тамо живи другачија цивилизација која не поштује народну традицију као и веру православну. Александре ВУчићу остало ти је још само мало времена да испоштујеш свој народ који са правом тражи оставке.
Елем Александру Вучићу поручујемо да му је остало још ссамо мало времена да смени сопствену владу као главног узрошника за последице које су снашле овај народ.
Daj, izađi više iz pećine i kamenog doba! :lol:

Ne, nego ti lažeš, izvrćeš stvari.

1. Ja sam rekao da nije prepisano nista, a ti kazes da je prilagodjeno. Dakle lazes. Prilagodjeno i prepisano nije isto. Lazes i izvrces.

2. Rekao sam da ne postoji zakon koji kaze da moze sa 16 godina da se promeni pol bez saglasnosi roditelja.
Ti kazes da moze da se udje u proceduru (javi nekoj komisiji psihologa). Dakle to nikako nije isto, a ti poistovecujes - dakle opet lazes i izvrces stvari.

Dakle, sedi u taj sns autobus i cuti, ne blamiraj se vise. 😁

Back