то још колико знам није званично њихово ...Карађорђево и Љубичево шта са тим има још примера..као и неки војни објекти ..који су стављени на лицитацију
To su vojna dobra. To i ne moze da se vrati!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
то још колико знам није званично њихово ...Карађорђево и Љубичево шта са тим има још примера..као и неки војни објекти ..који су стављени на лицитацију
sta su slo vratili karadjordjevicima? ja ne znam za to.
Најмалађи син му је завршио војну акадмију у Крагујевцу и говори течно српски..ако ти то нешто значи а има и ћерку мислим да живи на Дорћолу нисам сигуран а остали по белом свету...мада има још потомака Карађорђевића који су овде и говоре течно српски али нису медијски тако експонирани као Александар.
Јелена Карађорђевић братаница Томислава К. је пре две године дала новац за обнову цркава у Призрену (мартовско дивљање) и посетила Грачаницу и Призрен ...
Porijeklo Karadjordjevica i moje je potpuno isto.Најмалађи син му је завршио војну акадмију у Крагујевцу и говори течно српски..ако ти то нешто значи а има и ћерку мислим да живи на Дорћолу нисам сигуран а остали по белом свету...мада има још потомака Карађорђевића који су овде и говоре течно српски али нису медијски тако експонирани као Александар.
Јелена Карађорђевић братаница Томислава К. је пре две године дала новац за обнову цркава у Призрену (мартовско дивљање) и посетила Грачаницу и Призрен ...
jeste pera se ubi od rad.sve sa motiku i sa ralo zaradio vile i dvorovi.a naucnici doktori ucitelji koji narodu donose i pamet i zdravlje i znanje danas nemaju ni za lekovi.ko ce njima da isplati sto su ih komunjare krale 50 godina.a gospoda karadjordjevici vredni i umni radnici naucnici profesori zaradise carsko bogastvo po balovima prijemima krstarenjima po morima i setnjama po beli svet.jos ce i kamatu da traze.
vala da im i i deesovci pozavide.
Vratili se u svoju zemlju, docekao ih nije niko i zive od svog rada.Princ Djordje je bio pitomac nase Vojne Akademije.
ma u redu, lepo da ih ima i koji su uvde ali kakorekoh ja i ne vidim zašto je bitno da se nekom vrati imovina koja i nije stečena radom već sedenjem na prestolu.
nodobro, tako valjda funkcioniše taj monarhostički sistem. bilo ne ponovilo se.
Porijeklo Karadjordjevica i moje je potpuno isto.
Samo sto su oni promjenili prezime i postali Srbi.
Bilo.. Ponovilo se!!!![]()
Porijeklo Karadjordjevica i moje je potpuno isto.
Samo sto su oni promjenili prezime i postali Srbi.
mene savršeni nije briga šta će viri sa njihovom imovinom. mogli su da nauče srpski ako im je već toliko stalo do porodičnog nasleđa. nasleđe nisu samo zidovi.
da se ja pitam, ne bi oni ništa dobili. kao da je onaj aleksandar to zaslužio nečim. jedino što je u čitavoj toj porodici valjalo bio je petar I oslobodilac, tog čoveka poštujem, ovo ostalo neka radi pa naka sami zasluže. neradnička gamad.
što bi ih ko dočekao?![]()
Sto zanm ja... Nisam zivio u to doba pa ne znam.A sto to uradise da mi je znati?!!
Nesto si zelio da kazesh?ignorištite trolera.![]()
ti si od onih koji vole tolkina i omiljeni lik im je aragorn?
volim i ja tolkina, veoma, ali razlikujem stvarnost od fantazije.
zanimljivo je sto kod nas mnogi ljudi koji se izdaju za evropejce i demokrate imaju interesantna shvatanja o privatnoj svojini.....
to je problem legitimnosti odluka komunistickih vlasti o nacionalizaciji imovine, i odnosi se na pojedinacne slucajeve, od kraljevske porodice do trgvoca, poljoprivrednika i kovaca, a nema veze sa kvalitetom izgovora srpskog jezika.
tradicionalan stav moje porodica, jos od kada je na presto došao aleksandar I, je antimonarhistički tako da me za njihovu imovinu briga nije.
tolikootome
tradicionalan stav moje porodica, jos od kada je na presto došao aleksandar I, je antimonarhistički tako da me za njihovu imovinu briga nije.
tolikootome
Tako ti je Severna kad je neko rodjen na Cetinje!
Ovo se zoe PUSTO TURSKO,braco Srbi!![]()