VK PARTIZAN PRVAK EVROPE

Svaka cast momcima :worth: kakva dominacija, ovakvo rasturanje domacina je neprimereno za finale Evrolige :mrgreen:
Vlada Vujasinovic vec 20 godina osvaja sve zivo i vratio se u Partizan da ponovo uzmemo titulu prvaka Evrope :worth: hvala ti Vlado :klap: :klap: :klap: i opet je najbolji grac Evrope
centri fantasticni, kako su dotakli loptu tako su dali gol :worth: svi su bili sjajni :super:
kad je Milanovic dosao za trenera mislio sam da je to kraj snova o tituli prvaka Evrope, drago mi je sto sam pogresio :lol: izvini Igore :worth:

:vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet:

najveci mag ove igre :worth: :worth: :worth:

vaterpolo_2.jpg

Čestitke i od mene...samo,sramota je da ste toliko godina supreriorni,kako u domaćem prvenstvu tako i u Evropi,a da nemate otvorenu svoju temu.
Dobro ste se setili da ih komentarišete tek kada ste postali prvaci Evrope :roll:
Jedan od primera i je mali broj (iskreno očekivap sam par hiljada na ulicama Beograda) navijača nakon meča.
Evo jedne surove realnosti:

Zlatne vaterpoliste Partizana odmah po dolasku u Beograd dočekala surova realnost

Krpimo rupe kako se ekipa ne bi rasturila!

„Šampioni, šampioni, ale, ale, ale“, orilo se juče na aerodromu „Nikola Tesla“ u trenucima kada su iz Rima stigli novi vladari Evrope. Vaterpoliste Partizana je dočekala grupa od pedesetak navijača.

Iako srećni zbog istorijskog uspeha i osvajanja istorijske sedme titule prvaka Evrolige, u vazduhu je mogla da se oseti zabrinutost jer na Banjici, zbog problema s finansijama, uveliko razmišljaju hoće li i naredne sezone na okupu moći da zadrže šampionsku generaciju koja se ko od šale prošetala do trona.
Nema sumnje da bi čelnici crno-belih voleli da se tim ne rasturi. Ponude za zlatne partizanovce stižu sa svih strana, a kofere su već spakovali Nikola Rađen, Duško Pijetlović i Miloš Korolija, pošto su im istekli ugovori, dok Prlainovića juri Pro Reko.
- Imam par ponuda, a najbolje stižu iz Italije. U narednim danima sešću sa ljudima iz Partizana da razgovaramo o svemu. Voleo bih da ostanem, ali želje su jedno, a mogućnosti drugo - realan je Rađen.

Slična je situacija i sa reprezentativnim centrom Pijetlovićem.
- Moj ostanak u klubu zavisi od mnogo faktora. Istekao mi je ugovor i sad ostaje da se vidi kakvo će biti finansijsko stanje u klubu koje će odlučiti moju sudbinu - ističe Pijetlović, kog je po dolasku u Beograd sačekala devojka Marina.
Ipak, svi na Banjici priželjkuju „hepi end“ i nadaju se da će dobiti prekopotrebnu finansijsku pomoć, jer tim koji pobeđuje ne treba menjati. Sa tim se slaže Aleksandar Šoštar, predsednik Partizana.
- Razmišljamo uveliko o tome da zadržimo ekipu na okupu. Država i grad su nam pomogli, kao i javna preduzeća, ali to nije dovoljno. Razumem ja i njihovu situaciju i zbog toga smatram da bi bila prava stvar da se napravi kategorizacija. Jednostavno, ako je neko najbolji u Evropi, on mora da ima prednost. Razgovarao sam s Pijetlovićem i Rađenom, voleo bih da ostanu i ostaće pod uslovom da se nađu finansijska sredstva. Bilo bi grehota da odu jer oni još nekoliko godina mogu da igraju na vrhunskom nivou. S druge strane, mi moramo da mislimo na to kako ćemo preživeti narednu sezonu, kad još krpimo rupe u budžetu i za ovu godinu - kaže Šoštar.

...a onda ide i izjava naše "lepe" ministarke sporta:

Ministarka: Pomoći ćemo Partizanu!!!

Snežana Samardžić-Marković, ministarka omladine i sporta, potvrdila je za „Alo!“ da uspeh Partizana neće proći nezapaženo.
- Pre svega, moram da istaknem da je Ministarstvo pomoglo Partizanu sa dodatnih 10 miliona dinara pre odlaska na fajnal for u Rim. Ta svota je obezbeđena iz budžetske rezerve, a ja obećavam da Partizan posle istorijskog uspeha neće biti zaboravljen. Republika nema premije za uspeh klubova, ali ih ima grad. Pretpostavljam da će reagovati i da će crno-beli biti nagrađeni - istakla je ministarka.

Dakle i pored te pomoći klub ne može bukvalno da se održi.
Možda tata Đura-glavurda ima neku crkavicu da da inače odoste i vi na doboš kao mi nekada.

Svaka cast momcima :worth: kakva dominacija, ovakvo rasturanje domacina je neprimereno za finale Evrolige :mrgreen:
Vlada Vujasinovic vec 20 godina osvaja sve zivo i vratio se u Partizan da ponovo uzmemo titulu prvaka Evrope :worth: hvala ti Vlado :klap: :klap: :klap: i opet je najbolji grac Evrope
centri fantasticni, kako su dotakli loptu tako su dali gol :worth: svi su bili sjajni :super:
kad je Milanovic dosao za trenera mislio sam da je to kraj snova o tituli prvaka Evrope, drago mi je sto sam pogresio :lol: izvini Igore :worth:
Pošto u timu imamo dva najbolja igrača svih vremena (jedan je doduše na klupi i ima šansu da zaseni svoju igračku karijeru), nije bilo šanse da omanemo :worth: ...

Valja spomenuti i sjajnog Koroliju, Mitrovića i Radovića, dok je Andrija ovaj put bio najbolji mogući timski igrač i nije se ispucavao čak i kada je imao odlične pozicije ...

Sledeće godine sami zasedamo na mesto najuspešnije vaterpolo ekipe :pivce:

Back