Znam da svako na sve moguce nacine zeli da pomogne svom detetu, alli generalno gledano sam za Survival of the fitest. Ako nastavimo da lecimo raznorazne bolestine , a ti bolesni nastave da se rezmnozavaju na kraju ce svi patiti od nekog vida deformacije
Mislis da ne bi trebalo da ih lecimo, jer ce razmnozavanjem unistiti ljudsku rasu koja je toliko savrsena da je samo bolesna deca svojim prezivljavanjem i razmnozavanje mogu zagaditi?
Ili da odem korak dalje tvojom idejom - zar ne bi bilo bolje da, umesto da ih ne lecimo i cekamo da umru, sasvim smanjimo mogucnost da pozive onoliko dugo dok ne postignu polnu zrelost i sami se razmnoze - pa ih preventivno ubijemo?
Nije to losa zamisao, covecanstvo bi bilo cistije, vremenom bi nestalo bolesnih, pa zatim onih koji imaju devijacije u razmisljanju, poimanju vere, zatim bi iskorenili one kojima je pigment drugaciji nego odabranima, potom one koji ne pripadaju najzdravijem narodu na planeti, pa onda one koji nisu visoki 175-185 cm, potom sve one koji nisu plavooki, pa one kojima se prezime na zavrsava na...
Ne znam kako bismo odredili komisiju koja bi bila zaduzena za odabir onih koje ne treba leciti, ili ih treba humano odstraniti. Ko bi odredio kriterijume? Jer mnogi zdravi i umni ljudi bi imali oprecne interese, makar zbog toga sto imaju razlicitu boju ociju.
Evo, da mene odrede za inspektora, odmah bih nacinio nepravdu vodjen svojim kriterijumima -
pretpostavimo da si ti momak nesto nizeg nivoa inteligencije od proseka covecanstva. Tako recimo ja zakljucujem, ali sasvim je moguce da gresim.To bi bio dovoljan razlog da te uspavamo. Nepravda brate.
A ako tome dodamo po mom sudu poremecen nacin razmisljanja koji sam primetio na ovoj temi, bio bi izgubljen slucaj.
Kakvo lecenje, kakvo objasnjavanje, kakvi bakraci... Ode ti Bogu na istinu.
Jel vidis kako stvari ocas posla mogu da se izokrenu i da ono sto zastupas bude okrenuto protiv tebe? Kao u losem snu.
А како онда ''САМО ЦРКВА'' то сматра????
И како се то вештачком оплодњом ''убијају људи''??? Ја и даље не капирам КО то и КАКО оплодњом УНИШТАВА оплођене јајне ћелије??????
Уколико се приме (почне деоба, причврсте се за зид материце...) - биће новог живота, уколико се не приме - нису се примиле
због више силе, а не нечијом вољом!!!
Hellen, oplodjene jajne celije se unistavaju prilikom oplodnje tako sto se, radi vece mogucnosti zaceca, vise takvih celija ubaci u majcino telo. Ako se, recimo, od 4 ubacene razviju sve 4, onda se u zavisnosti od majcinog zdravstvenog stanja i njene zelje za cetvorkama, neke od tih celija odstranjuju.
To uopste nije redak slucaj kad oplodnja uspe.