ako si luda da,natalna karta treba da živi po tebi,samo da baksuz ne krenem i da zivim po natalnim kartama![]()
ispoljavaš simboliku sama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako si luda da,natalna karta treba da živi po tebi,samo da baksuz ne krenem i da zivim po natalnim kartama![]()
Ne.Iskreno meni je astrologija neka forica, horoskop čitam ponekada na ig-u kada mi je dosadno, inače ne vjerujem u to... Mrzim kada neko astrologiju nazove naukom, jer to nauka nije. Ima li bilo kakvih dokaza?ne. Ali opet, često se poklope moje osobine sa osobinama mog znaka, pa me zanima šta vi mislite o svemu tome.. Vjerujete li u to, i ako da zašto![]()
Iskreno meni je astrologija neka forica, horoskop čitam ponekada na ig-u kada mi je dosadno, inače ne vjerujem u to... Mrzim kada neko astrologiju nazove naukom, jer to nauka nije. Ima li bilo kakvih dokaza?ne. Ali opet, često se poklope moje osobine sa osobinama mog znaka, pa me zanima šta vi mislite o svemu tome.. Vjerujete li u to, i ako da zašto![]()
Pa koji % ljudi se na planeti razume u astrologiju a koji veruje,a koga uopste ne zanima i prozivi zivot bez nje,a ko uz nju moze da promeni tok zivotaIskreno meni je astrologija neka forica, horoskop čitam ponekada na ig-u kada mi je dosadno, inače ne vjerujem u to... Mrzim kada neko astrologiju nazove naukom, jer to nauka nije. Ima li bilo kakvih dokaza?ne. Ali opet, često se poklope moje osobine sa osobinama mog znaka, pa me zanima šta vi mislite o svemu tome.. Vjerujete li u to, i ako da zašto![]()
, i da je astrologija
)A i šta uopšte znači spaljenost? Razne stvari nalazim, naročito to između Sunca i
Merkura. Na koliko je stepeni Merkur tačno spaljen?
Ne može da utiče, ali može da bude u vezi sa tim
Uzročnost vs korelacija.
E vidiš, postoji nešto što se zove kvantni entanglement (na srpskom spreg, ali vidim da ga prevode drugačije), koji govori o tome (pisala sam davno o tome na astrološka simbolika) da dve čestice koje su nekada bile u nekom odnosu, tj. uticale jedna na drugu, zauvek ostaju u toj uzročno-posledičnoj vezi, i da čak i kada se udalje, uticanjem na jednu, možemo uticati i na drugu, kao da one ostaju povezane nekakvom memorijskom niti.
Onda će biti da sam lažirala IQ test, da sam idiot.