vjecna mladost .

zene su najljepse ...

• kao tinejdzerke .

• u dvadesetim

• u tridesetim .

• u cetrdesetim .

• neke su jednostavno uvijek lijepe .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
ljudi od kada postoje zele produziti mladost do krajnjih granica izdrzljivosti zato i postoje tolike kreme i slicne pizdarije ali zanim me kada su po vama zene najljepse . mislim na godiste npr sa 21 godinom .

ljudi od kada postoje zele produziti mladost do krajnjih granica izdrzljivosti zato i postoje tolike kreme i slicne pizdarije ali zanim me kada su po vama zene najljepse . mislim na godiste npr sa 21 godinom .

Најлепше су у оно доба када је природа предвидела да буду најлепше тј. да привуку својим изгледом мужјаке и продуже врсту. Јер лепота служи пре севга томе.. размножавању. И као што женка мрава добија крила пред парење са мужјацима, тако жене добију лепоту исто зарад тога.А када је тај задатак испуњен. Када је мужјак привучен и заробљен под јарам брака...лепота убрзо нестаје , јер је испунила своју сврху, баш као што женка мрава изгуби крила после парења.. јер јој више не требају.

Сада, имајући то на уму можемо и отркити када је лепота на врхунцу?

Одговор је у оно доба који је природа наменила размножавању и продужењу врсте а које је то доба најбоље можемо стећи слику посмтрајући смену зуба. Млечни зуби израстају у првим годинама живота да би онда трајали негде до девете или 12 године живота. Да би онда уследила њихова замена јер по плановима природе ,до тада су се они истрошили. Дакле, ти нови зуби предвиђени су да трају исти тај период времена.... значи десетак година. А пошто после тога не долази до треће замене зуба, значи да после двадесете године човек је у очима природе истрошена крпа... и почиње да опада.

На пример....Ћелави почињу да губе косу, коју су до двадесет и неке имали у изобиљу и њоме привлачили женке. После тога, шта ће им коса...каже природа? :neutral: Шта ће им лепота уопште? И по тој шеми човек почиње да губи атрибуте лепоте које је некада до дведесетих на свом врхунцу иамо..попут женке мрава која губи крила после парења.

Дакле, и жене и мушкарци најлепши су у периоду од пубертета до дведесет и неке године.

Najlepše su mi godine ove , u kojima sam sada. Jer su mi donele mudrost. Spoznaju puno stvarih, zbog čega sma bogatija u duši.

A, fizički sam najlepše izgledala, pre dve godine, jer sam bila jako sretna, kao čovek.

Uvek je tako bilo i vazdan biće..taj osećaj "lepote" je samo produkt ooga, šta izvire iz duše.

:hvala:

Nema tu pravila.
Bilo je toliko lepih devojcica u mojoj skoli koje su izrasle niusta i obrnuto.
Sto se mene licno tice, nikad nisam bila ruzna, ali jako mi je bitna jedna stvar, a to je...
Kada gledam svoje stare slike da ne zalim za vremenom koje je proslo i osecam se zadovoljno i danas. Ono jest da nemam 48 kg i ravan stomak kao nekad, ali opet sam zadovoljna :)

Најлепше су у оно доба када је природа предвидела да буду најлепше тј. да привуку својим изгледом мужјаке и продуже врсту. Јер лепота служи пре севга томе.. размножавању. И као што женка мрава добија крила пред парење са мужјацима, тако жене добију лепоту исто зарад тога.А када је тај задатак испуњен. Када је мужјак привучен и заробљен под јарам брака...лепота убрзо нестаје , јер је испунила своју сврху, баш као што женка мрава изгуби крила после парења.. јер јој више не требају.

Сада, имајући то на уму можемо и отркити када је лепота на врхунцу?

Одговор је у оно доба који је природа наменила размножавању и продужењу врсте а које је то доба најбоље можемо стећи слику посмтрајући смену зуба. Млечни зуби израстају у првим годинама живота да би онда трајали негде до девете или 12 године живота. Да би онда уследила њихова замена јер по плановима природе ,до тада су се они истрошили. Дакле, ти нови зуби предвиђени су да трају исти тај период времена.... значи десетак година. А пошто после тога не долази до треће замене зуба, значи да после двадесете године човек је у очима природе истрошена крпа... и почиње да опада.

На пример....Ћелави почињу да губе косу, коју су до двадесет и неке имали у изобиљу и њоме привлачили женке. После тога, шта ће им коса...каже природа? :neutral: Шта ће им лепота уопште? И по тој шеми човек почиње да губи атрибуте лепоте које је некада до дведесетих на свом врхунцу иамо..попут женке мрава која губи крила после парења.

Дакле, и жене и мушкарци најлепши су у периоду од пубертета до дведесет и неке године.

a posle toga lapot :lol:

svi i sve koji su se kao mladi kurrčili, nešto mangupirali, izigravali neke velike face, bili alfa mužjaci i ženke, najčešće su na niske grane spali...
neki su razvedeni, a većina ih ima neki bedan životčić...

Nema bas mnogo veze sa godinama, ono jest da su zategnutije u dvadeset nego u pedeset, ali sto se same lepote tice sve je jako individualno.

Kad pogledam sebe u ogledalo,zadovoljna sam kao sto sam bila i pre 10 ili 20 godina.Mislim da je to iskljucivo zato sto sam zadovoljna svojim zivotom onakvim kakav je.

tumblr_m12ex9TnBr1rrbogso2_250.gif

- - - - - - - - - -

tumblr_m12ex9TnBr1rrbogso2_250.gif

Back