- Poruka
- 50.044
..iskliznu iz ruke ocas posla...pomeris pogled na drugu stranu a ona op, isklizne...A zašto ih onda zovemo ribama.
Jesi razmišljao na tu temu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..iskliznu iz ruke ocas posla...pomeris pogled na drugu stranu a ona op, isklizne...A zašto ih onda zovemo ribama.
Jesi razmišljao na tu temu.
LeBarbara..iskliznu iz ruke ocas posla...pomeris pogled na drugu stranu a ona op, isklizne...![]()
To je kad se zabavjlaš. Naravno da neces sad da je odvedes u KST, a onda se ******is sa drugom ČMa svi smekaju, ali to zapravo nije dobro. Ja se stvarno trudim, iako sam eto zli prljavi nedohebani muskarac, da kada sam sa zemskom osobom u drustvu, da ne gledam druge. Dva razloga:
Iz kulture. Jer nije lepo. Kako ce se ta osoba osecati kao sto i ti mozes da se osetis da tvoja devojka/zena salje "sejv mi ajm nostaldzik for romance" signale tipu preko puta.
Drugi je zato sto su to stvari koje me odvracaju od trenutka s njom. A samim time ne postujem sebe jer sam svoje vreme posvetio njoj.
Ako dodje do smekanja? pa ok onda, znamo na cemu smo i druga prica.
To znamo odavnoИ ја гледам друге жене
U pitanju su druge žene, ne nužno komšijske.Tuđe, slađe .. i trešnje su uvek ukusnije kod komšije![]()
Jok ja. Samo jednom sam tako nešto napravio, i nisam se lepo osećao...Tuđe, slađe .. i trešnje su uvek ukusnije kod komšije![]()
Loše iskustvo.Jok ja. Samo jednom sam tako nešto napravio, i nisam se lepo osećao...
Naravno da pogledaju, itekako pogledaju i puste mašti na volju.Pa i žene pogledaju u druge muškarce
Ми заједно гледамо друге па коментаришемо и домунђавамо се ко тинејџери хДPa i žene pogledaju u druge muškarce