gost 125526
Veoma poznat
- Poruka
- 11.724
jaka vilicna kost (donja) upucuje na odlucnost, resenost, prodornost. ja nisam toliko luda za takvom vilicom, ali me, na primer, uska donja vilica kod tipa odbija skroz.
..sto itekako ima veze sa visinom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jaka vilicna kost (donja) upucuje na odlucnost, resenost, prodornost. ja nisam toliko luda za takvom vilicom, ali me, na primer, uska donja vilica kod tipa odbija skroz.

..sto itekako ima veze sa visinom.![]()

ja ne znam ni jednog ko je nizak a da nema veliku paliju

Црње су тек ван конкуренције.bice na kraju deste ****** evo inzinjera))
doduse ja taj posao radim vec neko vrijeme![]()
Nego ima li neko ideju uopshte zashto mene privlache jake mushke vilice? Ozbiljno, meni to uopshte nije jasno...ali mi se nekako chini da mi mushkarac sa takvom vilicom izgleda jachi...i dominantiji...ali opet se postavlja pitanje zashto bash vilica?

...е да знаш ***...бар судећи по нормалном неерективном стању...
...мада не мора да значи...питање колико им се дигне...
...мислим после толико свлачионица и слично...ево баш прошло лето...неке Рује, у ствари нека бивша совјетска република...у просеку за главу нижи...а прангије не бих ни приметио, да то није махало...Црње су тек ван конкуренције.

...знао сам Бети да си штребер...једино ми се то за гудру не уклапа.![]()
Па мужјаци са јачим зубалом боље кидају плен и боље бране територију од непријатеља.![]()

mojne tako, evo ja poznajem bar petoricu zaposlenih + konstantno naduvanih inzinjera... 8)
da, da...narocito ako su istovremeno i npr. patuljasti i/ili grbavi/kljakavi...![]()

...и пит-булови су патуљасти...па им не бих излазио на црту......а сем тога...ми кљакави имамо Разију да нас брани...
![]()

hmm...da sam pit ja npr. sarcu u punoj velicini i snazi nikad ne bih (dobrovoljno...) izasla na crtu...![]()

...ја бих...провукао бих му се кроз ноге и одгризао му јаја....![]()

...one gadosti tipa borbe pasa...za to bih strijeljala - ljude, bez pitanja... 8)

Onda svrsavas na Stivena Sigala.![]()

...е да знаш ***...бар судећи по нормалном неерективном стању...
...мада не мора да значи...питање колико им се дигне...
...мислим после толико свлачионица и слично...ево баш прошло лето...неке Рује, у ствари нека бивша совјетска република...у просеку за главу нижи...а прангије не бих ни приметио, да то није махало...Црње су тек ван конкуренције.
...знао сам Бети да си штребер...једино ми се то за гудру не уклапа.
Па мужјаци са јачим зубалом боље кидају плен и боље бране територију од непријатеља.![]()
...ух...кад си тако одлучна...сав се осећам...заштићен...![]()

8)Vragana, slike na sunce.istrijebljen - je rijec koju trazis...8)

prijatelju, ja se nigdje ne uklapam: )
mislim, tako se osjecam.
...уклопиће те хтео ти или не...
Vragana, slike na sunce.
Da vidim !![]()

Боли те К...Разија те воли......уклопиће те хтео ти или не...
...ма скапирао сам то...ти си онај чудак-генијалац, Јел да да сам у праву? А за мене се лепе јер ваљда виде да их готивим.
)
)Ma u suhtini se nikad nisam lozila na glumce, pevache, ili javne lichnosti. Setim ih se uglavnom kad postujem ovde, pa onda krenem da guglam, nadjem neku sliku i ne mogu da izdrzim pa je okachim.
Konkretno mi se ne svidja Stiven Sigal, lepo mi izgleda Ben Afleck, pored ovih koje sam navela, ili bubnjar benda Foo Fighters, i (sad ne mogu da se setim kako se zove onaj stariji tip koji ima bash jaku harizmu...poznati glumac...chini mi se proglashen za najlepsheg pored bred pita)...itd...Ali to su sve tipovi sa jako slichnim fizichkim karakteristikama. Bitno mi je da imaju lepe crte lica, i da se vidi mushkost...obichno imaju specifichne jake vilice...
Jao udavih...ali ionako niko nishta ne kucka...![]()

Боли те К...Разија те воли......уклопиће те хтео ти или не...
...ма скапирао сам то...ти си онај чудак-генијалац, Јел да да сам у праву? А за мене се лепе јер ваљда виде да их готивим.
Pa vidis da ti u stvari nije vilica presudna stvar na koju se lozis.![]()
Ja ne gledam pojedini detalj na licu vec celokupno lice i celokupnu figuru jer to je ono sto ona jest a ne samo vilica, oci, usne ili nosic.![]()
Hmm mislim da je isto tako i sa visinom, to je samo jedan detalj u nizu mnogih. Varirajuci detalj.![]()