Visoki momci

ja ne znam ni jednog ko je nizak a da nema veliku paliju

...е да знаш ***...бар судећи по нормалном неерективном стању...:lol:
...мада не мора да значи...питање колико им се дигне...:mrgreen:
...мислим после толико свлачионица и слично...ево баш прошло лето...неке Рује, у ствари нека бивша совјетска република...у просеку за главу нижи...а прангије не бих ни приметио, да то није махало...:lol: Црње су тек ван конкуренције.

bice na kraju deste ****** evo inzinjera:)))
doduse ja taj posao radim vec neko vrijeme:)

...знао сам Бети да си штребер...једино ми се то за гудру не уклапа. ;)

Nego ima li neko ideju uopshte zashto mene privlache jake mushke vilice? Ozbiljno, meni to uopshte nije jasno...ali mi se nekako chini da mi mushkarac sa takvom vilicom izgleda jachi...i dominantiji...ali opet se postavlja pitanje zashto bash vilica?

Па мужјаци са јачим зубалом боље кидају плен и боље бране територију од непријатеља. :lol:

...мислим после толико свлачионица и слично...ево баш прошло лето...неке Рује, у ствари нека бивша совјетска република...у просеку за главу нижи...а прангије не бих ни приметио, да то није махало...:lol: Црње су тек ван конкуренције.

hmmm...nesto mi se cini da je...stvar ipak...in the eye of beholder... :mrgreen:

mojne tako, evo ja poznajem bar petoricu zaposlenih + konstantno naduvanih inzinjera... 8)

Па мужјаци са јачим зубалом боље кидају плен и боље бране територију од непријатеља. :lol:

da, da...narocito ako su istovremeno i npr. patuljasti i/ili grbavi/kljakavi... :mrgreen:

mojne tako, evo ja poznajem bar petoricu zaposlenih + konstantno naduvanih inzinjera... 8)

da, da...narocito ako su istovremeno i npr. patuljasti i/ili grbavi/kljakavi... :mrgreen:

...ма добро...то је друга прича...прсли би да не раде нешто...

...и пит-булови су патуљасти...па им не бих излазио на црту...;)...а сем тога...ми кљакави имамо Разију да нас брани...:lol:

...и пит-булови су патуљасти...па им не бих излазио на црту...;)...а сем тога...ми кљакави имамо Разију да нас брани...:lol:

hmm...da sam pit ja npr. sarcu u punoj velicini i snazi nikad ne bih (dobrovoljno...) izasla na crtu... :whistling:

ps Raza ko Raza...zaboli je ku*ac da vas brani...8)

...ја бих...провукао бих му се кроз ноге и одгризао му јаја....:lol:

tesko sinko, tesko...si ti nekad vido iskusnog sarca kako maklja te malene kerove...
svaka slicnost s medvjedom nije slucajna..., a sto je tek brz...zavrasi poso za 5 min, kucence mos samo cutati i ne pomjerati se...ako mu je zivot mio.. :mrgreen:

ps ja pricam o normalnim psecim relacijama, znaci - nista ljudska intervencija
...one gadosti tipa borbe pasa...za to bih strijeljala - ljude, bez pitanja... 8)

Poslednja izmena:
Pa evo malo dobrih mushkih vilica...koje mi se svidjaju..:)

bradpitt8nt9.jpg

linkmattdamonxq3.jpg

E sad sam stvarno ko usplahirena tinejdzerka...al ybq...morala sam da postujem slike...:mrgreen:

Onda svrsavas na Stivena Sigala. :lol:

Ma u suhtini se nikad nisam lozila na glumce, pevache, ili javne lichnosti. Setim ih se uglavnom kad postujem ovde, pa onda krenem da guglam, nadjem neku sliku i ne mogu da izdrzim pa je okachim.
Konkretno mi se ne svidja Stiven Sigal, lepo mi izgleda Ben Afleck, pored ovih koje sam navela, ili bubnjar benda Foo Fighters, i (sad ne mogu da se setim kako se zove onaj stariji tip koji ima bash jaku harizmu...poznati glumac...chini mi se proglashen za najlepsheg pored bred pita)...itd...Ali to su sve tipovi sa jako slichnim fizichkim karakteristikama. Bitno mi je da imaju lepe crte lica, i da se vidi mushkost...obichno imaju specifichne jake vilice...
Jao udavih...ali ionako niko nishta ne kucka...:)

prijatelju, ja se nigdje ne uklapam: )
mislim, tako se osjecam.

prijatelju, ja se nigdje ne uklapam: )
mislim, tako se osjecam.

Боли те К...Разија те воли...:lol:...уклопиће те хтео ти или не...:lol:

...ма скапирао сам то...ти си онај чудак-генијалац, Јел да да сам у праву? А за мене се лепе јер ваљда виде да их готивим.

...ма скапирао сам то...ти си онај чудак-генијалац, Јел да да сам у праву? А за мене се лепе јер ваљда виде да их готивим.

cudno je to...ja bas stekla dojam da se vas dvojica odlicno...uklapate...;) (:mrgreen:)

( 'eli bwe moderatori sto u ponudi nemamo i zaljubitegejsmajlije? :think:)

Ma u suhtini se nikad nisam lozila na glumce, pevache, ili javne lichnosti. Setim ih se uglavnom kad postujem ovde, pa onda krenem da guglam, nadjem neku sliku i ne mogu da izdrzim pa je okachim.
Konkretno mi se ne svidja Stiven Sigal, lepo mi izgleda Ben Afleck, pored ovih koje sam navela, ili bubnjar benda Foo Fighters, i (sad ne mogu da se setim kako se zove onaj stariji tip koji ima bash jaku harizmu...poznati glumac...chini mi se proglashen za najlepsheg pored bred pita)...itd...Ali to su sve tipovi sa jako slichnim fizichkim karakteristikama. Bitno mi je da imaju lepe crte lica, i da se vidi mushkost...obichno imaju specifichne jake vilice...
Jao udavih...ali ionako niko nishta ne kucka...:)

Pa vidis da ti u stvari nije vilica presudna stvar na koju se lozis. ;)
Ja ne gledam pojedini detalj na licu vec celokupno lice i celokupnu figuru jer to je ono sto ona jest a ne samo vilica, oci, usne ili nosic. ;)

Hmm mislim da je isto tako i sa visinom, to je samo jedan detalj u nizu mnogih. Varirajuci detalj. :lol:

ma samni: )
a dobro je da se lepe: ))

Pa vidis da ti u stvari nije vilica presudna stvar na koju se lozis. ;)
Ja ne gledam pojedini detalj na licu vec celokupno lice i celokupnu figuru jer to je ono sto ona jest a ne samo vilica, oci, usne ili nosic. ;)

Hmm mislim da je isto tako i sa visinom, to je samo jedan detalj u nizu mnogih. Varirajuci detalj. :lol:

Dobro istina, gledam i usne. Bitno mi je da on ima debele usne. Zatim mi je bitno da ima lepe crte lica, ali recimo sasvim ok mogu da podnesem da nema izvajano telo....Ali ove 3 stvari su mi bash bitne, ako se pricha o fizichkom izgledu...

Back