Visok, crnokos sa zelenim očima...

Da li ste ostvarili vaše mladalače maštarije u vezi vašeg životnog partnera ?

• Da.

• Ne.

• Još uvek tragam ...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
..od tih alternativnih nacija, ja bih najradije da me puste medju samoance.. :rumenko:

samoans1.jpg

..oprostila bih im i mnogo shto shta... :lol:

Pitanje je : Da li ste ostvarili vaše mladalačke maštarije oko izbora partnera ?

A ako niste : Da li još uvek tragate za njim (njom), da bi ste ostvarili vaš san ?

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

[/COLOR][/I][/B]
па.. нема плаве очи.. има зелене..
и нема смеђу, коврџаву косу.. мислим.. опала је пре него што смо се упознали...:mrgreen:
ал ни то не смета.. не тражим даље..z:lol:

два услова су испуњена
уме да ме насмеје.. и одлично се разумемо...:sanke:

Jesam jer sam pronasla coveka koji me potpuno razume i podrzava u svemu
Moja srednjoskolska mastarija nikada nije bila to crn, visok, sa ovakvim ili onakvim ocima, vec da nadjem nekoga ko ce moci da me prati i da mi parira, a takvih je jako jako malo, od svih velicina spade knjiga na jedno slovo
Zlatno slovo
Muskarci me nikada nisu zanimali kao potrosna roba
Ne bih bila s nekim samo zato sto je neverovatno zgodan
Moji kriterijumi su zaista visoki, a pre svega u pogledu licnosti
Izgled je tek posle toga

Pitanje je : Da li ste ostvarili vaše mladalačke maštarije oko izbora partnera ?

Pa sad....svidjali su mi se razni ali nikad nisam mastala o udaji. Ili o Njemu, jednom jedinom.
Mozda jer su mi se svidjali razni muskarci, i fizicki i kao osobe, sto sam imala puno drugova, sto sam ostajala prijatelj sa nekima posle raskida (koji su mi i sad jako dobri prijatelji), sto sam svasta probala :D i nekako nikad nisam imala "tipicne" drugarice koje su mastale o svadbi, njemu, bebama i tako tome.
I onda muskarci vise nisu mitska bica (pogotovo ti crnokosi, zelenooki, visoki i .....itd :D), nedostizno savrsenstvo, cilj, zivotni uspeh, mastarija oko koje se uglavnom svako razmisljanje vrti...nego postanu neki obicni ljudi od kojih neke mozemo da volimo a neke ne. I obrnuno.
A izmedju ta dva je mnogo veliki raspon i vrsta odnosa koji mogu da postoje.

A i ja se menjam i ne mogu biti ista sa 15 i 28 niti mi iste stvari mogu biti u glavi.
Ali ti odgovorno tvrdim da o braku i vecitoj ljubavi nikad nisam mastala.
Nisam stigla od konkretnih akcija (sram me bilo) i vrlo brzo sam ustanovila da je lepota iskustva u razlicitosti, iznenadjenjima i upoznavanju novih stvari (pogotovo onih koje ti nikad ne bi pale na pamet) a ne u ganjanju jedne zacrtane mastarije.

Ala se.rem. :D

Ma ne se.reš, svi mi godinama sazrevamo i menjamo svoje ´´ukuse´´ po pogledu muškaraca...
Nisam ni ja na taj srednjoškolski ´´zez´´ obraćala pažnju .
Tek pričajući sa svojom Kumom pre izvesnog vremena o toj našoj ´´maštariji´´ zapravo čistoj zezanciji, usput zajedno sa njom došla do ´´zaključka´´ oko izbora...Bilo mi je čak i smešno...

:)

Back