Stratosphere8
Zainteresovan član
- Poruka
- 189
poraste liIskreno da ti kazem ne menjam drustvo i klonim se takvim likova.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poraste liIskreno da ti kazem ne menjam drustvo i klonim se takvim likova.
Gde si ti, Nidžo? Nema te nešto? : Dporaste li
oo gde si brate,zar se ti nisi povukao sa foruma..?Gde si ti, Nidžo? Nema te nešto? : D
Kako kaže u LOL-u shaco: Now you see me, now you don't.oo gde si brate,zar se ti nisi povukao sa foruma..?
Je l si porastao batonga?Upravu si, upravo sam procitao da se u pubertetu dobija oko 15-20cm visine al' ko zna mzd sam ja u pubertetu odavno, a mozda tek juce usao sa obzirom da cu imati kasni pubertet jer sam rodjen ranije. Mada ja uz svoju visinu ne zelim devojku jer ne bih zeleo da imam decu koja ce biti niska kao ja. Mada i ja za sebe smatram da sam nesretan zbog visine :/. Ja sam iz Srema mada kad gledam i ovde su svi visoki kod mn u razredu svi preko 170cm.
Обично се расте до 18.године,тако да имаш још три године.Pozdrav svima, ja sam isklompleksiran da necu porasti vise od 170 cm, za dva meseca punim 15 godina i sve mi se cini da sam dosta nizak. Roditelji mi govore da cu porasti jos kako oni kazu "povukao si na ujake" ali ja se j dalje bojim da necu porasti. Željena visina mi je negde 180-183 cm. Šta vi mislite?