- Poruka
- 4.419
Jesi svesna sta si rekla? To je kao da ja kazem nije zensko preko 175 to je caplja a ti imas cak i preko 190 sto retko koji muskarac ima..
Imam i ja svoje komplekse pa ne vredjam druge..
Imas rezone kao dete od 13g STRASNO!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi svesna sta si rekla? To je kao da ja kazem nije zensko preko 175 to je caplja a ti imas cak i preko 190 sto retko koji muskarac ima..
Imam i ja svoje komplekse pa ne vredjam druge..
Pozdrav ljudi.Novi sam na forumu, pa ne znam da li je ovo pravo mesto da postavim post ovakvog tipa.
Moj problem je visina. Ne znam odakle da pocnem, ali evo.
Imam 16 godina, visok sam 172,5cm i tezak 67kg.
Otac mi je visok 181cm a majka 171. Treniram fudbal od svoje 6 godine. Poslednjih godinu ipo dana vezbam. Ne idem u teretanu. Radim sklekove,zgibove,propadanja,trbusnjake,preskacem vijacu, sve to radim bez ikakvih opterecenja.
Ne vezbam samo subotom i nedeljom. Pijem mnogo mleka, hranim se zdravo, jedem jaja,ribu,belo meso,povrce,voce. Ne pijem gazirane sokove. Cesto sa drugarima idem na basket.
Idem u drugi srednje, a moja pitanja su: da li moje vezbe uticu na moj rast? da li bih trebao da prestanem da vezbam i radim samo trbusnjake? Ne planiram da koristim nekakve hormone ili nesto slicno. Imam dobro razvijenu muskulaturu, cesto pijem vitamine. Mislim da je ovo dosta. A kljucno pitanje je: da li bih mogao da doguram do 180?![]()
Hvala unapred..![]()
Zanima me kako se odredjuje svoja konacna visina u buducnosti?Imam 14 god visok sam 180cm imam 63kg,Mama mi je visoka 183cm tata 186cm.Bavim se kosarkom.
Eh,ja skroz zaboravio na ovaj topicPa ni ja se nisam pomakao od tada,kod mene je bila situacija sa testosteronom posto sam jos tada imao muskulaturu 25ogodisnjaka.
A ako ti je 1,75 problem sve ce ti u zivotu biti problem,poradis malo na fizickoj snazi cisto da ti krivonogi dvometrasi ne glume loodilo a 99% dobrih riba su ti ispod te visine,bol te patka.
I know the feel bro. I još ako si grmalj debeli preko 185cm, izgledaš kao ćale svima u razredu.Eh,ja skroz zaboravio na ovaj topic
U pravu si ,ja sam i odranije bio uvek fizički superiorniji (brži,jači,muskulatura ispred svojih godina) ,niko mi od 16-te nije verovao da sam maloletan,jednostavno izgledam starije.
Slažem se i sa tobom i sa BruS Lijem, kako sazrevam sve više cenim neke daleko bitnije stvari ,ali opet-devojke na štiklama mi nekad stvaraju nelagodnost ..U svim ostalim slučajevima-odlično![]()
I know the feel bro. I još ako si grmalj debeli preko 185cm, izgledaš kao ćale svima u razredu.
pitaj vidovitu zorku il ciganka nek ti baci pasuljZanima me kako se odredjuje svoja konacna visina u buducnosti?Imam 14 god visok sam 180cm imam 63kg,Mama mi je visoka 183cm tata 186cm.Bavim se kosarkom.
Мали си, имаш превише година за неки даљи раст и ако не одеш на хормонску терапију која је безбедна јер се примењује под лекарским надзором и датира још од 50их година прошлог века остаћеш такав, превише је оптимистички да ћеш догурати до 180., заправо ни близу.Pozdrav ljudi.Novi sam na forumu, pa ne znam da li je ovo pravo mesto da postavim post ovakvog tipa.
Moj problem je visina. Ne znam odakle da pocnem, ali evo.
Imam 16 godina, visok sam 172,5cm i tezak 67kg.
Otac mi je visok 181cm a majka 171. Treniram fudbal od svoje 6 godine. Poslednjih godinu ipo dana vezbam. Ne idem u teretanu. Radim sklekove,zgibove,propadanja,trbusnjake,preskacem vijacu, sve to radim bez ikakvih opterecenja.
Ne vezbam samo subotom i nedeljom. Pijem mnogo mleka, hranim se zdravo, jedem jaja,ribu,belo meso,povrce,voce. Ne pijem gazirane sokove. Cesto sa drugarima idem na basket.
Idem u drugi srednje, a moja pitanja su: da li moje vezbe uticu na moj rast? da li bih trebao da prestanem da vezbam i radim samo trbusnjake? Ne planiram da koristim nekakve hormone ili nesto slicno. Imam dobro razvijenu muskulaturu, cesto pijem vitamine. Mislim da je ovo dosta. A kljucno pitanje je: da li bih mogao da doguram do 180?![]()
Hvala unapred..![]()
Престар је за раст са 172 до 180 сантиметара.Izvini, a kakve ti to stavari poznajes, poznavaoce? Posto smatras da je neko sa 16 godina prestar za dalji rast
Престар је за раст са 172 до 180 сантиметара.
Неколико сантима може да добије, али без терапије 8 сантима може само да сања.
Има, у апсолутном смислу, релативно то је занемарљив постотак, тек да има наду и после може натенане да се каје.Ne slažem se družeMožda je dečko kasnije ušao u pubertet(eng. "late bloomer") , ima hiljade slučajeva koji potvrđuju to ,ja lično znam barem za 10 . Da si rekao nakon 18,pa hajde,mada i tad postoji mogućnost,malena,ali postojeća.
Ovako: imam 17 godina i idem u 3. razred gimnazije. Pre 8 meseci sam bio kod endokrinologa zato sto sam bio zabrinut za svoj rast koji je jako usporio (mozda bolje da kazem stao), i tada sam bio visok samo 168cm. Po genetskim predispozicijama sam trebao da budem visok 176cm, medjutim endokrinolog je zakljucio da je sa rastom gotovo. Naravno, pao sam u bedak, i znam da ce ljudi komentarisati kako je visina potpuno nebitna i da trebam da budem zadovoljan time što imam, ali oni se nikad nisu našli u takvoj situaciji i ne znaju kako je to. Činjenica je da bih sigurno imao više samopouzdanja i da bi mi život bio lakši da porastem barem još onoliko koliko mi genetika omogućava (176cm). Međutim, od tog pregleda sam porastao još tačno 2 cm i sada sam 170cm (Endokrinolog je rekao bukvalno ni milimetar više), iako nisam ni na koji način pokušavao da se izvučem. Sada planiram da počnem da se istežem na vratilu i smanjim vežbanje (od 7. razreda intezivno vežbam), i možda krenem na basket ili plivanje. Moje pitanje je: da li ima nade da cu se izvuci barem još par centimetara? Hvala unapred![]()