Da li vam smeta (devojkama) ako je tip nizi od vas? Da li predstavlja neku prepreku u nekoj potencijalnoj vezi? A da li vama muskima smeta ako je devojka visha od vas???
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa u svakom slucaju bi morala da se sagneslara:ja sam visoka 173,174 cm i uvek sam u ravnom (starkama hehhe)....kod frajera mi visina i nije nesto bitna, ali bi trebalo ipak da bude makar moje visine, nesto mi je perverzno da ga ljubim i saginjem se!!!!
hehehe, ma, opusteno!fizio:Pa u svakom slucaju bi morala da se sagneslara:ja sam visoka 173,174 cm i uvek sam u ravnom (starkama hehhe)....kod frajera mi visina i nije nesto bitna, ali bi trebalo ipak da bude makar moje visine, nesto mi je perverzno da ga ljubim i saginjem se!!!!
Salim se.Nemoj da se ljutis. :wink:
heheh...ja sam visoka oko 168..i bivshi dechko mi je bio visok(a i sad je ) 194 ) uopste nije loshe !!Mala garava:Ja mislim da visina i nije toliko bitana. Ja sam 167cm visoka , dok je moj decko 193cm.Ne izgleds lose na neki nacin>Sta vi mislite o tome? :wink:
Vojnik????JaH_G|rL:heheh...ja sam visoka oko 168..i bivshi dechko mi je bio visok(a i sad je ) 194 ) uopste nije loshe !!Mala garava:Ja mislim da visina i nije toliko bitana. Ja sam 167cm visoka , dok je moj decko 193cm.Ne izgleds lose na neki nacin>Sta vi mislite o tome? :wink:
JA inace vilom onako srednje a ja sam visok :?JaH_G|rL:Da li vam smeta (devojkama) ako je tip nizi od vas? Da li predstavlja neku prepreku u nekoj potencijalnoj vezi? A da li vama muskima smeta ako je devojka visha od vas???
A koliko to visok??Corey:JA inace vilom onako srednje a ja sam visok :?JaH_G|rL:Da li vam smeta (devojkama) ako je tip nizi od vas? Da li predstavlja neku prepreku u nekoj potencijalnoj vezi? A da li vama muskima smeta ako je devojka visha od vas???
Otprilike 180 i nesto ali izmericu se pa cu ti reci tacno :?JaH_G|rL:A koliko to visok??Corey:JA inace vilom onako srednje a ja sam visok :?JaH_G|rL:Da li vam smeta (devojkama) ako je tip nizi od vas? Da li predstavlja neku prepreku u nekoj potencijalnoj vezi? A da li vama muskima smeta ako je devojka visha od vas???