ma corey...znaju svi odavno da smo savrshen spoj!Corey:Odlicno po mojoj meri :wink:JaH_G|rL:Ja sam oko...165...ma super mi je...Corey:![]()
![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma corey...znaju svi odavno da smo savrshen spoj!Corey:Odlicno po mojoj meri :wink:JaH_G|rL:Ja sam oko...165...ma super mi je...Corey:![]()
![]()
![]()
Takodjesss89:Ja sam visoka oko 170 i zaista mi je bitno da je frajer visi od mene.Uopste mi ne izgleda romanticno ako se pri svakom poljubcu saginjem ili ako se on penje na prste.
Ja sam 180. Zadovoljan?Keeper::shock: ima li ovde neko iznad 170cm ???![]()
al' dobro, nisam ni ja nesto visok, mada ne znam tacno kolko sam visok ..... zadnji put pre tri godine sam imao 176cm ..... sad mozda 180?![]()
Anonymous:JA SAM 150 CM I IMAM 14 GOD A NAJVEROVATNIJE CU BITI SAMO 160!!!STA KAZETE NA TO????![]()
Samo jos jedan dokaz koliko ja brzo menjam misljenje i koliko je ljubav cudna stvar...Courtney:Takodjesss89:Ja sam visoka oko 170 i zaista mi je bitno da je frajer visi od mene.Uopste mi ne izgleda romanticno ako se pri svakom poljubcu saginjem ili ako se on penje na prste.
sunny_girl:Kazem da to nije nikakva tragedija. Ja sam 160, a imam 19 godina.
xenia:Nevolim preterano visoke muskarce-uh najezim se!
Volim nesto malo vise od mene
Bleak WinterFullMoon:xenia:Nevolim preterano visoke muskarce-uh najezim se!
Volim nesto malo vise od mene
Muahahaha ja jedem male devocice![]()
![]()
![]()
![]()
totalno_spontan:recimo ja sam 190cm visok tako da uvek trazim malo vishlje devojke,(ne bi da imam problema sa vratom) ono odprilike 178-182cm je realno za devojku mada po meni ne stoji svakoj devojci visina jer s tim mora da je mnogo dobro gradjena da bi sve bilo extra, uostalom kakva je takva je!
pozdrav!
niska:totalno_spontan:recimo ja sam 190cm visok tako da uvek trazim malo vishlje devojke,(ne bi da imam problema sa vratom) ono odprilike 178-182cm je realno za devojku mada po meni ne stoji svakoj devojci visina jer s tim mora da je mnogo dobro gradjena da bi sve bilo extra, uostalom kakva je takva je!
pozdrav!
Jao kako si me sad rastuzio![]()
![]()
![]()
Ja sam visoka samo 160 cm,a treba da se upoznam sa deckom koji je 188 cm.
Necu smeti na oci da mu izadjem,strasno![]()
![]()
![]()