- Poruka
- 63.764
То је за мушкарце, женама се одузима 110.
Али то толико зависи од старосног доба да нема везе са мозгом.
Оквирно може да послужи.
Оквирно може да послужи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako se definise idealna telesna tezina. Svidjalo se to nekome ili ne.Pa ja bih bila kao orman da na svojih 181 imam 81 kilogram.glupa je racunica
Vazi za sve od punoletstva pa do smrti. Bez izgovora i okvira nego idemo svi na idealnu tezinuТо је за мушкарце, женама се одузима 110.
Оквирно може да послужи.
Idealna telesna tezina se dobija kada od telesne visine u cm oduzmete 100.
Visok sam 198 cm
Imam 106 kg
198 cm - 100 = 98
106 kg - 98 = 8kg
Znaci imam 8 kg viska od moje idealne tezine.
Pa sad racunajte....
oduzima se 110 a ne 100Pa ja bih bila kao orman da na svojih 181 imam 81 kilogram.glupa je racunica
Ja sam cula 115oduzima se 110 a ne 100
Mladje se izgleda kad je covjek deblji.Ja sam do skoro cetrdesete na 181 imala 65.pa onda godinama zimi 73,leti 70. Poslednjih godina sa sedamdeset kila lice mi je.prvo mi upadnu obrazi
Sad pokusavam da zadrzim kile,al da salo pretvorim u misice
To jeste,ali meni je lice bitnije.Glava da,al telo ne
Meni nije, lice mi vide drugi a telo vidim ja.To jeste,ali meni je lice bitnije.
Za razliku od mene koja kao da se cele zime nisam skinula,pa ni za tusiranje.videla sam svoje telo tek u kabini za presvlacenje i to sredinom maja i dobro je da nisam istrcala vristeciMeni nije, lice mi vide drugi a telo vidim ja.Baš me briga šta oni misle!
Ne znam koliko je jasno šta sam rekla, mislila sam da mi veći deo vremena drugi gledaju lice, a ja svoje telo stalno vidim, osećam i nosim.
Ovo sad je super.I nisam se ugojio preko noci odmah 30 kila, bilo je raznih varijacija, jedno vreme sam imao 80, to je mozda i najidealnija kilaza za moju visinu