Visina i tezina

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ха, добро позната питања са сајтова за упознавање, на то друго сам увек давао лажне одговоре. :rumenko:

:))))
Када је једна другарица променила град, упознала је неколико типова преко тих сајтова. Каже да мушкарци најчешће лажу за висину.
Чему то ако планираш стварно некога да видиш? Зар није боље нагрдити се па да се обрадује приликом упознавања него обрнуто? Мислим, када се већ муља...

Jedino se "bunila" komsinica Helen, doduse kontekst je bio skroz drugaciji, neki vid saradnje, ne te skakljive stvari, i nije bilo upoznavanje, jer smo se znali onako iz vidjenja, iz mladih dana, medjutim ona nije imala predstavu na koji nacin sam se transformisao u zrelom dobu, i kad smo se nekim povodom sreli nije propustila da prokomentarise kako svasta o sebi pisem na forumu, i da je na osnovu toga mislila da sam morz. :)))) I sto je interesantno kad bi me kasnije slucajno sretala po gradu nepogresivo bi me prepoznavala bez obzira u kojoj fazi ja bio, i to cak i sa ledja. :))) A svega par ljudi je to moglo, medju njima i muz jedne moje eks simpatije, ne pitajte kako bas on. :))))

Back