aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budi u nadi da ces i ti doziviti njihovu starost i da ces uzivati u kupanjima na rijeci
e hbg ne zhive svi u holivudskim uslovima![]()
j b g sta je tu je, al bas danas ja poredim jednu babu sa madonom, kao svi govore madona propala ruzna, al brate kad pogledam ovu koja je istih godina kao i ona samo cu reci zivjela plasticna hirurgija
pa da to
kakvu vrednost ima jedna baba iz naroda
u odnosu na jednu ikonu holivuda
msm chak takoreci babe i sve ljude iz naroda treba prezirati?
ili samo gadjenje?
jer eto nemaju repa a ni mogucnosti
da budu tako ful ko madona i ekipa
tako lepi i zgodni i profesionalno edukovani
daj boze da sve mi jednog dana i kao bakute spokojno upijamo sunceve zrake,
koga zabole sta ce neki klinja da misli o nasim telama, i taj klinja ce jednog dana da ima sve visece,
a i nesto nece moci da mu se digne a nekad je moglo.![]()
![]()
to i tebe ceka sta si se uzjogunio
alksa ,sjeti se ove svoje teme kas ostarjelih ,visecih te sjedavih jaja i trbusine krenes npr na adu..
i ko mari za holivud
bitno je ceo dan variti i srati o smislu zhivota
eventualno malo alkohola pa pljuge vo no ih
josh ako padne neki forum pa analiza nikova
interakcija i pikselska distrakcija![]()
preduhitrio sam vas...saosjecajte sa mojom bezosjecajnoscu
a shojo meni kada bude pocelo da visi ja cu se fino ubitiako ne otkrijem neke nove cari zivota
i kakva je to doza zloce danas ?![]()
e a onda pripisivanje svega shto osecash svojim interaksh forumskim kolegama ful ful
nije zloca nego realnost koju ja prihvatam ali ne i ti. meni ne bi smetao moj dedica kome ne moze da se digne tad, nesto drugo ce nam biti uzivanje.![]()
nije zloca nego realnost koju ja prihvatam ali ne i ti. meni ne bi smetao moj dedica kome ne moze da se digne tad, nesto drugo ce nam biti uzivanje.![]()