ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Elita Banovan Poruka 15.711 16.03.2009. u 21:42 - Vise posetilaca nego na derbiju......... #51 zeksiv: Pa pročitaj moje starije postove pa ćeš videti da sa komunizmom nemam veze! Kliknite za proširenje... Ma nema veze boli mene uvo i da si komunista ja mlatim samo djindjicevce
zeksiv: Pa pročitaj moje starije postove pa ćeš videti da sa komunizmom nemam veze! Kliknite za proširenje... Ma nema veze boli mene uvo i da si komunista ja mlatim samo djindjicevce
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Elita Banovan Poruka 15.711 16.03.2009. u 21:43 - Vise posetilaca nego na derbiju......... #52 drinjaca: пу, пу, пу помери се с места Kliknite za proširenje... Znaci tito in the banjaluka...........nemoj cvece da zaboravis
drinjaca: пу, пу, пу помери се с места Kliknite za proširenje... Znaci tito in the banjaluka...........nemoj cvece da zaboravis
Eric Draven Veoma poznat Poruka 13.290 16.03.2009. u 21:44 - Vise posetilaca nego na derbiju......... #53 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Znaci tito in the banjaluka...........nemoj cvece da zaboravis Kliknite za proširenje... U Albaniji s njime...da mu posvete neku pecinu
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Znaci tito in the banjaluka...........nemoj cvece da zaboravis Kliknite za proširenje... U Albaniji s njime...da mu posvete neku pecinu
zeksiv Ističe se Poruka 2.186 16.03.2009. u 21:45 - Vise posetilaca nego na derbiju......... #54 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ma nema veze boli mene uvo i da si komunista ja mlatim samo djindjicevce Kliknite za proširenje... Opa druže Šešeljevo derište!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ma nema veze boli mene uvo i da si komunista ja mlatim samo djindjicevce Kliknite za proširenje... Opa druže Šešeljevo derište!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Elita Banovan Poruka 15.711 16.03.2009. u 21:46 - Vise posetilaca nego na derbiju......... #55 zeksiv: Opa druže Šešeljevo derište! Kliknite za proširenje... Neam ja veze sa sekijem,a i stariji sam od tebe da bi bio deriste. BTW ma i djindjicevci su kul,samo napolje sa ldp-ovcima..........
zeksiv: Opa druže Šešeljevo derište! Kliknite za proširenje... Neam ja veze sa sekijem,a i stariji sam od tebe da bi bio deriste. BTW ma i djindjicevci su kul,samo napolje sa ldp-ovcima..........
zeksiv Ističe se Poruka 2.186 16.03.2009. u 21:49 - Vise posetilaca nego na derbiju......... #56 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Neam ja veze sa sekijem,a i stariji sam od tebe da bi bio deriste. BTW ma i djindjicevci su kul,samo napolje sa ldp-ovcima.......... Kliknite za proširenje... Rekoh i Djuki i tebi - preletači!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Neam ja veze sa sekijem,a i stariji sam od tebe da bi bio deriste. BTW ma i djindjicevci su kul,samo napolje sa ldp-ovcima.......... Kliknite za proširenje... Rekoh i Djuki i tebi - preletači!
Владан Buduća legenda Poruka 37.700 16.03.2009. u 21:52 - Vise posetilaca nego na derbiju......... #57 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Znaci tito in the banjaluka...........nemoj cvece da zaboravis Kliknite za proširenje... Мањача је увек била и биће четничка и антикомунистичка. Нема од тога ништа Пиши пропало.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Znaci tito in the banjaluka...........nemoj cvece da zaboravis Kliknite za proširenje... Мањача је увек била и биће четничка и антикомунистичка. Нема од тога ништа Пиши пропало.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Elita Banovan Poruka 15.711 16.03.2009. u 21:57 - Vise posetilaca nego na derbiju......... #58 zeksiv: Rekoh i Djuki i tebi - preletači! Kliknite za proširenje... Sta sa djukom i preletacima? Mislis preleteo si iz komunista u ldp........znam bre.........aj napolje iz srbije.
zeksiv: Rekoh i Djuki i tebi - preletači! Kliknite za proširenje... Sta sa djukom i preletacima? Mislis preleteo si iz komunista u ldp........znam bre.........aj napolje iz srbije.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Elita Banovan Poruka 15.711 16.03.2009. u 21:58 - Vise posetilaca nego na derbiju......... #59 drinjaca: Мањача је увек била и биће четничка и антикомунистичка. Нема од тога ништа Пиши пропало. Kliknite za proširenje... Mani se ti cetnika prijatelju oni su 5 puta gori od komunista.........barem su se tako pokazali u 2 svetkom.
drinjaca: Мањача је увек била и биће четничка и антикомунистичка. Нема од тога ништа Пиши пропало. Kliknite za proširenje... Mani se ti cetnika prijatelju oni su 5 puta gori od komunista.........barem su se tako pokazali u 2 svetkom.
Владан Buduća legenda Poruka 37.700 16.03.2009. u 22:12 - Vise posetilaca nego na derbiju......... #60 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Mani se ti cetnika prijatelju oni su 5 puta gori od komunista.........barem su se tako pokazali u 2 svetkom. Kliknite za proširenje... четници - НЕ, равногорци - ДА.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Mani se ti cetnika prijatelju oni su 5 puta gori od komunista.........barem su se tako pokazali u 2 svetkom. Kliknite za proširenje... четници - НЕ, равногорци - ДА.