dixieland
Iskusan
- Poruka
- 6.656
Nije bilo toga nego jednostavno neka blokada, ne funkcioniše.Očigledno je prošla tura korone bio stomačni grip plus korona jer su svi imali stomačne tegobe i Životarili u klonji nekoliko dana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bilo toga nego jednostavno neka blokada, ne funkcioniše.Očigledno je prošla tura korone bio stomačni grip plus korona jer su svi imali stomačne tegobe i Životarili u klonji nekoliko dana.
pa jel jedan nas doktor rekao da se uzimaju probiotici, jel ima jogurta i kefira kod vas? au, bre, opet fali hemija?Očigledno je prošla tura korone bio stomačni grip plus korona jer su svi imali stomačne tegobe i Životarili u klonji nekoliko dana.
I kiseli kupus rođaci . Nema ništa bolje. Sa naseckanim lukom i tucanom paprikom, preliven maslinovim uljem.pa jel jedan nas doktor rekao da se uzimaju probiotici, jel ima jogurta i kefira kod vas? au, bre, opet fali hemija?
ja sam mislio da luka ima samo u tursiji, a nikad nisam kiseli kupus jeo sa lukom, u salatiI kiseli kupus rođaci . Nema ništa bolje. Sa naseckanim lukom i tucanom paprikom, preliven maslinovim uljem.
Crni luk rođače, prepun je Qercetina.ja sam mislio da luka ima samo u tursiji, a nikad nisam kiseli kupus jeo sa lukom, u salati
ako mislis da je tako probaj neki lek za detoksikaciju,Nisam morao , a računam da je bolje da se ne pojavi nešto gore.
.............................................................................................................
Inače noić je bila strašna, bio sam "ko prebijena mačka" tek posle jednog dana sam mogao ustati iz kreveta. Testirao sam se posle dva dana i pozitivan.
Zbog nekih stvari sam definitivno zaključio da virus luči neki toksin ili otrov u organizam , ali o tom kako sam zaključio ću pisati kasnije .
Još sam malaksao ali ok.
Ništa onda još po jednu dozu da se prepariraju do kraja pa u vuhan da rade u laboratorijimi izgleda imamo koroniju,
muz krenuo na neku terapiju u cetvrtak,
i tamo ga testirali pcr testom,
u petak dobio pozitivan rezultat,
busterovan pre 3 nedelje i bas nikakve simptome nema,
sin imao pre tacno nedelju dana temperaturu,
samo jedan dan, posle toga nista,
testiran u skoli, nista,
da bi mu juce, znaci , posle 6 dana od temperature
na brzom testu pokazalo slabu liniju,
niko od nas troje nikakve simptome,
mozda sutra da uradimo nas dvoje pcr test
samo muz je vakcinisan, nas dvoje ne,Ništa onda još po jednu dozu da se prepariraju do kraja pa u vuhan da rade u laboratoriji![]()