Više od 70 odsto građana Srbije za ulazak u EU

kao sto vidis,lose mislis....vrlo sam iz Beograda i vrlo dobro znam sta se desavalo od 1991(a i pre) pa do danas...pa mi zato niste ni jasni...toliko da vas neko pravi volovima(ili bolje magarcima-zbog stapa i sargarepe) to je suludo....

Razumem tvoj bol ali krajnje je vreme da se vratis u counter... Cekaju te drugari iz 90tih godina pa ratujte dok ima struje :)

Razumem i ja tvoju radost...brzo na pravljenje dece(ako vec nisi) pa da ima ko da vraca ovo sve sto nas ovi vasi zaduzise...;)

vasi, nashi... ne kapiram te jer ne podrzavam nikoga, svi su ista govna koja su uzimala mito od Miškovića ;)

a sto se tice dugova, ja ih nemam niti cu ih ikad napraviti a penzija su mi nekretnine :cool:
Ja da uplacujem bednoj srbiji penziono i zdravstveno a kod doktora kad odem a ovaj gleda kroz mene dok mu ne šušnem jevrejima? Penzija koja tada nece postojati? Samo lud moze da se nada nečem dobrom danas :lol:

A radikali su stvarno ispod svakog nivoa, sprdnja za ljudski razum ;)

Građani Srbije od međunarodnih institucija najviše poverenja imaju u EU, čak više nego i u Ujedinjene nacije. Kada bi se sada raspisao referendum za ili protiv EU, 71 odsto građana bi glasalo ZA , a 14 odsto protiv, rezultati su istraživanja koje je prošlog meseca sproveo CeSID na reprezentativnom uzorku od 1.600 ispitanika.

referendum-x.jpg

http://www.blic.rs/politika.php?id=119267

Sta reci sem BRAVO !!!

Ali je 98 posto Srba za obnavljanje Dusanovog carstva, tako da moramo prvo to da obavimo, pa onda pravac Evropa. :D

vasi, nashi... ne kapiram te jer ne podrzavam nikoga, svi su ista govna koja su uzimala mito od Miškovića ;)

a sto se tice dugova, ja ih nemam niti cu ih ikad napraviti a penzija su mi nekretnine :cool:
Ja da uplacujem bednoj srbiji penziono i zdravstveno a kod doktora kad odem a ovaj gleda kroz mene dok mu ne šušnem jevrejima? Penzija koja tada nece postojati? Samo lud moze da se nada nečem dobrom danas :lol:

A radikali su stvarno ispod svakog nivoa, sprdnja za ljudski razum ;)

pa nisam ni ja "niciji"...sto se tice dugova ni ja ih nemam,penziju uplacujem ali takodje mislim da je besmisleno ali gledam brojke:Srbija je 2000te imala spoljni dug 7 milijardi dolara i SVE firme u svom vlasnistvu koje su kako-tako(pogotovo u onim uslovim) radile...danas je dug preko 37 milijardi dolara,sve je rasprodato i vise nista ne radi ali smo ubedjeni da nas(iz kog razloga nije mi jasno:think:) ceka nekakva lepa buducnost u nekakvoj "zajednici"(skupini zemalja od kojih su nas neke 3 puta u proslom veku bombardovale,uvodile nam sankcije jer nije moglo kako oni hoce.........) iako imamo i bez svih ovih zdravorazumskih pokazatelja i primere zemalja u susedstvu koje su njihove clanice da upravo tamo ne treba da idemo??!!!pusti radikale,koga briga za njih...pa ne vode oni ovu zemlju zadnjih 10 godina...

Poslednja izmena:
Građani Srbije od međunarodnih institucija najviše poverenja imaju u EU, čak više nego i u Ujedinjene nacije. Kada bi se sada raspisao referendum za ili protiv EU, 71 odsto građana bi glasalo ZA , a 14 odsto protiv, rezultati su istraživanja koje je prošlog meseca sproveo CeSID na reprezentativnom uzorku od 1.600 ispitanika.

referendum-x.jpg

http://www.blic.rs/politika.php?id=119267

Sta reci sem BRAVO !!!

Daj ne lupaj! :rtfm:
Pitaj prave gradjane,a ne 10 poludelih koji su glasali za DS

Back