Kako da snimim vise filmova sa menu navigacijom na jedan cd . Koja je to vrsta file- a ? Moram li kompresovat ?
Ako je bila tema izvinjavam se ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au...
Samo cu reci AU...
Meni ovo lici na pirate?
Sta vi mislite gosn. GZ i gosn Agente?![]()
A sto da kompresujes zar nije jednostavnije kupiti DVD cd i stace ti 5-6 filmova a ako ih malo stisnes (kompresujes) stace i 7 :-DKako da snimim vise filmova sa menu navigacijom na jedan cd . Koja je to vrsta file- a ? Moram li kompresovat ?
Prvo reci:
"Nekada davno sam KUPILA 3 filma... i sad su CD-ovi vec poceli da oxidisu od starosti pa sam mislila da ih nekako sacuvam tako sto bi ih arhivirala na DVD"
Tako bi zaobisla pomisao da petljas sa gusarstvom, boljkom kompjuterskog doba![]()
Ja htjela jasno i kratko, da se napravim pametna pa da me ne pljujete sta ja hocu i kako nista ne znam , al ga vi zakomlikovaste
Ovako :
Nekada davnoPOSLALA mi drugarica preko msn.mesenger ( zivim u inostranstvu pa imam dobru konekciju ) par nasih filmova . Ako je i ovo zabranjeno onda mi nije poslala nego sam ih kupila
![]()
I sad bih ja te filmove da prebacim sa kompjutera na cd i da ih obrisem sa kompa , da mi ne zauzimaju prostor .
Pokusala konvertovanje sa Cucusoft Pro7.i hiljadu drugih convertora ali u koju god vrstu file-a da konvertujem moj filmic od 800 MB se pretvori u 1GB .
Nemam DVD rezac ( osjecam da ce ova konstatacija da bude glavni razlog da ispadnem glupa , ali rizikovacu)
Imam NERO 8 ali mu treba sto godina za encoding
Pojma nemam o rezanju , avi , mpeg2, 4 i 1 .
Ali imam volje
U stvari , mogu li ja uopste da snimim film koji je veci od 700MB na CD koji ima 700MB ?
Budite blagi...molim vas ..
Pa kupi cd-ove na koji može da stane 800 MbU stvari , mogu li ja uopste da snimim film koji je veci od 700MB na CD koji ima 700MB ?
Budite blagi...molim vas ..