VIŠAK LJUBAVI

idem okolo kao balon helijuma.....kezim se iz cista mira makar bila u redu u banci ili na ulici ili na predavanju ili kasnila na bus ili kuvala rucak....
"zracim"
imam napade skakanja i ispustanja neindetifikovanih zvukova u privatnopsti stana
um....uzdisem
i tako dalje.... :mrgreen:

kasnije se smiri i postane nekako.....pitomije, ali nista manje toplo
znaju mi reci, kada sam u toj fazi, da izgledam kao trudnica
ne kontam, ali nema veze :)

:sad2:...blago vama....ja samo dobijam zelju da ubijem nekoga...ovo drugo jock.....bem ti zivot:sad2:

'El vam se nekad desilo da imate puno srce ljubavi i onda vam se ono (srce) širi toliko da vam se čini da će da pukne? :???:

'El vam se desilo da bi najradije zagrlili ceo svet i skakali k'o ludi jer vas ljubav nosi? :hahaha:

Ako vam se to dešava, šta radite? Ja npr. skačem po kući :rotf::rotf::rotf:

Aj pucajte!

E ja zovem drugare da idemo na pivo!:D Pa zalomimo u kasne sate!

visak ljubavi se javlja kao razlika davanje-primanje. tj, imas loseg primaoca, nekoga ko ne ume niti je dorastao da tu ljubav primi. a sigurna sam i da ne dobijas onoliko koliko ti treba, niti koliko dajes.
neki ljudi su pogresan izbor i po tome koliko ne umeju da registruju, osete i apsorbiraju ljubav koju im dajemo.
tako da...
nemas ti visak ljubavi, ti samo imas ljubav koja je usmerena pogresno. na neki panj, na primer. neko u svakom slucaju slican zombiju.

'El vam se nekad desilo da imate puno srce ljubavi i onda vam se ono (srce) širi toliko da vam se čini da će da pukne? :???:

'El vam se desilo da bi najradije zagrlili ceo svet i skakali k'o ludi jer vas ljubav nosi? :hahaha:

Ako vam se to dešava, šta radite? Ja npr. skačem po kući :rotf::rotf::rotf:

Aj pucajte!

pozajmi mi malo te tvoje srece, ja sam trenutno ravnodusna.:neutral:

Back