VIŠAK LJUBAVI

Dešavalo mi se:lol:

Bila je jedna dobra tema "Dajte malo ljubavi"...sad sam se setila...
Ajde da širimo ljubav po forumu. Vidim da je sve otišlo u tri lepe.

Ovako...Ljudi, pozitivna energija teče svud oko nas, držimo se za ruke, osetite vibrejšnz of lav, ljubimo se, volimo se, ljubav ima isceliteljsku moć, uh! :hahaha::rotf::rotf::rotf:

Bila je jedna dobra tema "Dajte malo ljubavi"...sad sam se setila...
Ajde da širimo ljubav po forumu. Vidim da je sve otišlo u tri lepe.

Ovako...Ljudi, pozitivna energija teče svud oko nas, držimo se za ruke, osetite vibrejšnz of lav, ljubimo se, volimo se, ljubav ima isceliteljsku moć, uh! :hahaha::rotf::rotf::rotf:

:eek::arrow::rumenko::arrow::rotf:...sad kad se pola foruma popali....aj se vatamo:rumenko:...mislim za ruke...:whistling:

Kad se nesto puni i prazni, onda svakako nije ljubav u pitanju, posto ljubav ne poznaje kolicinu.
Ovo sto ti se desilo je euforija. Koja je trenutna i vrlo brzo ces osetiti prazninu. Tastinu praznine. :D

'El vam se nekad desilo da imate puno srce ljubavi i onda vam se ono (srce) širi toliko da vam se čini da će da pukne? :???:

'El vam se desilo da bi najradije zagrlili ceo svet i skakali k'o ludi jer vas ljubav nosi? :hahaha:

Ako vam se to dešava, šta radite? Ja npr. skačem po kući :rotf::rotf::rotf:

Aj pucajte!

idem okolo kao balon helijuma.....kezim se iz cista mira makar bila u redu u banci ili na ulici ili na predavanju ili kasnila na bus ili kuvala rucak....
"zracim"
imam napade skakanja i ispustanja neindetifikovanih zvukova u privatnopsti stana
um....uzdisem
i tako dalje.... :mrgreen:

kasnije se smiri i postane nekako.....pitomije, ali nista manje toplo
znaju mi reci, kada sam u toj fazi, da izgledam kao trudnica
ne kontam, ali nema veze :)

Back