Visa Medicinska?

isla sam danas da se prijavim, imas tamo u kopirnici da kupis ta pitanja za medicinski (oko 180 din kopija), ja sam tamo nabavila pitanja sa prijemnog 2007. prijavila sam se za babicki i danas nas se prijavilo oko 40. uopsteno nije bila guzva svi su ljubazni, ne zaboravite da kopirate sva dokumenta i ako neko ima 2 drzavljanstav ili nije rodjen u srbiji nek ponese drzavljanstvo ili licnu kartu ili kopiju... pa to bi bilo sve sto moze da vas interesuje, ajde ako se neko bude prijavljivao za babicki poslednji dan nek pita koliko je ukupno prijavljeno pa nek javi, pozdrav i srecno!!!!
p.s. acco ti nas zezas malo, ako, ako i mi cemo tebe sledece godine :hahaha:

jel mozes da skeniras taj prijemni od 2007 pa da postavis ovde?
ja sam se prijavila danas za opsti i oko 11 kad sam ja bila bilo nas je oko 40..

vecina pitanja su iz zbirke za medicinski, ja imam ovu najnoviju, sto znaci da se pitanja nisu znacajno menjala vec par godina, a nisam ni presla celu zbirku, tako da su verovatno sva pitanja iz te zbirke :)
pokusacu da skeniram, ako ne prekucacu nesto veceras.

pa ja sam ucila iz knjige i nekih skripti za maturski,a sad cu samo da ucim iz te zbirke, sva pitanja sa onog testa 2007 se nalaze u zbirci i ponovo da kazem ovima koji idu tek sutra i prekosutra da se prijave imaju da kupe u fotokopirnici taj prijemni i zbirku. a sad svi na strebanje :D

ja imam zbirku ZA PRIPREMU PRIJEMNOG ISPITA ZA MEDECINSKI I STOMATOLOSKI FAKULTET 2005
PROF DR S.MARKOVIC
PROF DR J.MILASIN
PROF DR J.NIKOLIS
PROF DRLJ.LUKOVIC
PROF DR M.MICIC
DOC DR L.NOVAKOVIC
DOC DR.BABIC

e sad jel dobro ili ne :hahaha:

pa ja sam ucila iz knjige i nekih skripti za maturski,a sad cu samo da ucim iz te zbirke, sva pitanja sa onog testa 2007 se nalaze u zbirci i ponovo da kazem ovima koji idu tek sutra i prekosutra da se prijave imaju da kupe u fotokopirnici taj prijemni i zbirku. a sad svi na strebanje :D

a za koji je smer taj test iz 2007 sto imas?
jel ti imas najnoviju zbirku za medicinski?

Pa meni ide ok,ja sam prosle vec jednom sve knjige i pitanja,i sad prelazim opet drugu knjigu,pa sutra i prekosutra trecu,i poslednji dan jos jednom pitanja....mnogo mi je velika frka,al opet racunam,ucila sam,valjda ce biti ok!!

Back